Connect with us

technokrata

Már nem kell sokat várnunk a moduláris okosórákra sem

Blocks Wearables

Viselhető Tech

Már nem kell sokat várnunk a moduláris okosórákra sem

A Blocks Wearables egyedi eszköze már a nyáron elindulhat a Kickstarteren.

Már csaknem másfél éve, hogy először láttuk a Blocks Wearables moduláris okosóráját a tavalyi CES-en. Az akkor még csak prototípusként bemutatott óra hamarosan életre kel, hiszen a vállalat a minap újabb emlékeztetőt küldött ki az eszköz érkezéséről.

A készüléket valószínűleg egy Qualcomm Snapdragon 400-as processzor működteti majd, és modulokat kedvünkre cserélgethetjük rajta. A Google Project Ara telefonjához hasonló módon egyedi igények szerint váltogathatjuk az elemeket, így a GPS, az extra akkumulátor, a mobilinternet, a szívritmusmérő és számos egyéb kiegészítő közül válogathatunk.

Blocks Wearables

Az óra az Android Lollipopot futtatja, de iOS készülékekkel is képes lesz együttműködni, így kiváló választás lehet mindkét operációs rendszer mellé.

Igaz, még működő prototípust nem láttunk, de reméljük sikerrel végeznek a fejlesztésekkel. Megtudtuk továbbá azt is, hogy még júniusban elindítanak egy Kickstarter kampányt, mely közösségi finanszírozással fogja segíteni az gyártást. A szállítások várhatóan az év végén elkezdődnek, így tényleg nincs már messze a megjelenés.

Blocks Wearables

 Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák