Connect with us

technokrata

Irányítsd ujjmozdulatokkal kedvenc okosórádat!

Viselhető Tech

Irányítsd ujjmozdulatokkal kedvenc okosórádat!

Az Aria még okosabbá teszi androidos és Pebble okosórádat.

Az Aria nem más mint egy felcsatolható érzékelő, mellyel az ujjmozdulataiddal is irányíthatod Android Wear vagy Pebble okosórádat. Talán elsőre nevetségesen hangzik a kiegészítő, de számtalan olyan helyzet van, hogy nem tudjuk mindkét kezünket használni és jól jönne néhány okos funkció. Gondoljunk csak arra, hogy épp telefonálunk vagy eszünk másik kezünkkel.

Az eszköz egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy nincs szüksége külön akkumulátorra, így töltenünk sem kell, és elérünk rajta minden funkciót, amit a touchpaden is, legyen az navigáció vagy egy app elindítása.

Az okosórákhoz Bluetooth-on (Low Energy) keresztül csatlakozik, és külön modell készült az androidos órákhoz és a Pebble Watch-hoz. Ezen utóbbi változat csak 69 dollár lesz, azonban az Android Wear kiegészítőért már 169 dollárt kérnek (mivel ez elsősorban fejlesztőknek készült).

A következő hetekben egy Kickstarter projektet is terveznek elindítani, és a TechCrunch információi szerint iPhone-jainkat és iPad-jeinket is irányíthatjuk majd vele, de sajnos az Apple Watch most kimarad a buliból.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle