Connect with us

technokrata

Frissítéssel érkezhetnek a várva várt Apple Watch funkciók

Viselhető Tech

Frissítéssel érkezhetnek a várva várt Apple Watch funkciók

A 9to5MAc információi szerint az Apple már dolgozik néhány igen fontos, hiányzó funkción az okosórával kapcsolatban. Némelyikük persze csak egy új óra formájában érkezhet meg, azonban a közelgő frissítéssel is számos újítást kapunk.

Ide tartozik például az alvásfigyelés, a Find My Watch és a harmadik féltől érkező widgetek. Az elsőt talán nem kell sokat magyarázni, hiszen már számos viselhető eszközt láttunk, mely erre specializálódott, illetve már telefonappok is léteznek pihenésünk monitorizálására. A Find My Watch az elveszett órák tulajdonosainak segít, míg a widgetek (complications) a számlapot egészítik majd ki extra információkkal.

A fejlemények szerint sajnos a third-party fejlesztők még nem kapnak hozzáférést ezekhez a modulokhoz a frissítéssel, de elsőként a Twitter kerül majd fel a complication-ok listájára, így az is elképzelhető, hogy csak az Apple lesz képes bővíteni a számlapot.

Amikor először hallottunk az Apple Watch-ról számos egyéb egészségügyi funkciót (vér-oxigén szint, vércukor, vérnyomás mérés) is beharangoztak, de ezek közül csak a szívritmusmérés valósult meg, mint jól tudjuk. Sajnos a legtöbbhez egy új szenzor kellene, de a pletykák szerint a vérnyomásmérés megvalósítható egy szoftveres újítással. Valószínűleg a jövő havi Apple konferencián bővebben is hallhatunk minderről.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle