Connect with us

technokrata

Nem lesznek külső számlapok az Apple Watch-hoz

Viselhető Tech

Nem lesznek külső számlapok az Apple Watch-hoz

Az Apple nem fogja engedélyezni a külső óra alkalmazásokat.

Ha már készülsz megrendelni az Apple Watch-ot, reméljük tetszenek az órával érkező digitális számlapok, hiszen a jelek szerint a vállalat nem fogja egyhamar engedni, hogy kicseréljük őket. Igaz az óra mostani számlapjait is testre szabhatjuk, és rengeteg adatot megjeleníthetünk rajtuk, azonban a 9to5Mac információi szerint az Apple nem fogja engedélyezni az idő jelzésére szolgáló külső applikációkat.

Ez még nem jelenti azt, hogy sosem lesznek saját számlapjaink, de sokak szerint ez sem kizárt. Ennek összegezve két oka lehet, a saját készítésű óra appok rossz hatással lehetnek az üzemidőre és a hanyag programozás miatt a teljesítményt is csökkenthetik. Emellett beszélhetnénk a csúnyábbnál csúnyább dizájnokról is, amit egyértelműen nem preferál az Apple.

Ahogy az iPhone-ok és iPad-ek záróképernyőjét sem módosíthattuk, az Apple Watch-nál is be kell érnünk a vállalat megoldásaival. Ha mégsem tetszenek a számlapok, akkor sem érdemes elkeseredni, hiszen a frissítésekkel újabb dizájnok érkezhetnek.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Face-en

Tesztek