Connect with us

technokrata

Nem minden Apple tökéletes: hihetetlen könnyen karcolódik az Apple Watch

Viselhető Tech

Nem minden Apple tökéletes: hihetetlen könnyen karcolódik az Apple Watch

A hétvégén az USA-ban megérkeztek az első Apple Watch szállítások, mire az emberek azonnal elkezdték keresni a termék hibáit, és lássatok csodát egész gyorsan találtak is egyet.

Szegény Apple az iPhone 6 #bendgate után újra nagy botrányra számíthat ugyanis többen is észrevették, hogy okosórájuk napok alatt megkarcolódik. Ez a kevésbé kemény rozsdamentes acélnak tudható be, mely sajnos a dizájn miatt fényes felületet kapott (szemben a Sport modellel, ahol a matt felületkezelés miatt nem látszanak az apró karcok), és ez nem valami jó hír egy 550 dolláros készülék esetében.

A hírportálok és a YouTuberek azonnal felkapták a hírt, hogy növeljék a nézettséget, ezért egyelőre nem tudhatjuk vajon mennyire van igazuk. Személy szerint én is egy rozsdamentes órát hordok, és nem csodálkozok, ha a mindennapok során itt-ott megkarcolódik, hiszen ez nem lehet elvárás főleg, ha fényes felületről beszélünk. A probléma itt az, hogy nem óraként hanem karra erősíthető okostelefonként gondolnak az emberek az Apple Watch-ra. Ha azonban kétségbeesnénk a lenti videó segít a készülék kifényesítésében, hogy legalább ilyen nevetséges óratokokat ne kelljen hordanunk.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Face-en

Tesztek