Connect with us

technokrata

Minden képzeletet felülmúlhat az Apple Watch sikere

apple_watch_4

Viselhető Tech

Minden képzeletet felülmúlhat az Apple Watch sikere

Több mint kétmillió példány találhat gazdára az Apple okosórájából.

Felrázhatja a viselhető eszközök piacát az Apple Watch. A kaliforniai gyártó okosórája ugyanis még a  várakozásoknál is nagyobb siker lehet, legalábbis  Ming-Chi Kuo, a KGI Securities elemzője szerint. Kuo a cég vizsgálatára hagyatkozva azt állítja, hogy az Apple körülbelül 2,3 millió Apple Watch-ot gyártott le a március-május közötti időszakban, ez azonban így is túl kevés, a világszintű előrendelések ugyanis meghaladják ezt a számot. 

apple_watch_3

A KGI Securities ugyanis azon a véleményen van, hogy az óriási gyártási mennyiség és az egyre tolódó szállítási idő csak azt jelentheti, hogy még ezt a számot is kevésnek tartja a piac és az Apple-nek még több okosórát kellene gyártania. Összehasonlításképp tavaly, az Android Wear alapú okosórák összesen 720 ezer példányban találtak gazdára, az Apple Watch-nak ennek a mennyiségnek a túlszárnyalására egyetlen nap is elég volt.

applewatchmoto360

Tévedés lenne azonban azt gondolni, hogy ez a konkurencia szégyene, hiszen az Apple Watch népszerűsége akár az androidos közösséget is az okosórák felé terelheti, akik így a már piacon lévő készülékekből azonnal válogathatnak.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Face-en

Tesztek