Connect with us

technokrata

Már készülnek az őrült kiegészítők az Apple Watch-hoz

Viselhető Tech

Már készülnek az őrült kiegészítők az Apple Watch-hoz

A Wipowerband külső akku remek példája annak hogyan nyúlhatnak mellé a kiegészítőgyártók már most.

Egy új Apple termék megjelenésekor minden kiegészítőgyártó próbál innovatív lenni, hogy az új tulajdonosok őket válasszák, legyen szó az iPhone 6-ról vagy a most megjelent Apple Watch-ról.

Igen jól hallottad, hamarosan az okosórához is érkeznek az őrült kiegészítők, melyek egyikét ma volt szerencsénk megismerni. A Wipowerband nem más mint egy külső akkumulátor, mely a gyártó elmondása szerint megduplázhatja a készülék üzemidejét. Amellett, hogy a dizájnnak köze sincs az Apple koncepciójához csupán egy a baj a termékkel, még soha nem látott Apple Watchot. Ez azt jelenti, hogy valójában sosem tesztelték azt le, hogy mennyit növel az akkumulátor idején és vajon kompatibilis-e az Apple sztenderdjeivel.

Ha hasonló őrültségekre vágyunk és megéri elcsúfítani eszközünket néhány extra óráért talán jobb, ha valami megbízhatóbb kiegészítőt választunk, mely egy nevesebb gyártótól érkezik. Ha azonban nem értesz velünk egyet megrendelheted a Wipowerbandet 89 illetve 99 dollárért a 38 és 42 mm-es méretű Apple Watch-hoz.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Face-en

Tesztek