Connect with us

technokrata

Hihetetlen népszerű az Apple Watch

Viselhető Tech

Hihetetlen népszerű az Apple Watch

Hivatalos adatok még nem kerültek ki, de a gyorsan fogyó készletekből arra következtethetünk, hogy körülbelül egymillió órát rendelhettek elő csak az USA-ban.

Az Apple várva várt okosórája péntektől vált előrendelhetővé kilenc országban, és percekkel a nyitás után hetekre nőtt a várakozási idő az Apple Online Store-ban. A Slice Intelligence piackutató cég adataiból azonban megtudhattuk mennyien és milyen órákat rendeltek meg az emberek eddig (az USA-ban).

Az e-számlákból kinyert adatokból összesen 957 000 Apple Watch vásárlást láttak csak az USA-ban, és az is kiderült, hogy a legtöbben a Sport, azaz a legolcsóbb verziót választották (62%).

De kik rendelték meg már most az okosórát? Egyértelmű, hogy az Apple rajongók az elsők, ugyanis a vásárlók 72%-a vásárolt Apple terméket az elmúlt években, és 21%-uk már a legújabb iPhone-t is beszerezte magának. Meglepő azonban, hogy talán hölgyek is ezt az órát választották, hiszen 29%-a a vásárlóknak a kisebb, 38 mm-es modell mellett döntött.

Az Apple Watch mindent visz. Korábbi mérések szerint (Canalys) tavaly összesen 720 ezer Android Wear okosóra kelt el, amivel az Apple könnyűszerrel emelkedhet felül ezen a szegmensen, hiszen már most csaknem 1 millió készülék fogyott el.

 Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Face-en

Tesztek