Connect with us

technokrata

Okosórán dolgozik a TAG Heuer

Viselhető Tech

Okosórán dolgozik a TAG Heuer

A TAG Heuer a Google-lel és az Intellel működik együtt az új óra kifejlesztésében.

A svájci óragyártók és a Szilícium-völgy vállalatai közti együttműködésben a cégek egyesítik a luxusóra-készítés, illetve a szoftver- és hardvergyártás területén meglévő szakértelmüket.

Az együttműködést a Baselworld óra és ékszerkiállításon jelentették be hivatalosan a TAG Heuer standjánál tartott sajtókonferencián. A bejelentésen ott volt Jean-Claude Biver, az LVMH Csoport Óra Divíziójának elnöke és a TAG Heuer vezérigazgatója, David Singleton, az Android Wear Műszaki Igazgatója, valamint Michael Bell, az Intel vezérigazgató-helyettese és az Új Eszközök Csoport ügyvezető igazgatója.

gwatchr3

A vállalatok együtt fognak kifejleszteni egy olyan terméket, amely egyszerre számít luxuscikknek, valamint mindennapos használati eszköznek is a viselője számára. A cél egy  olyan csúcstermék létrehozása, mely egyesíti a kaliforniai Szilícium-völgyből és a svájci La Chaux-de-Fondsban található Óra-völgyből érkező innovációt, kreativitást és dizájnt.

„A svájci óragyártók és a Szilícium-völgy cégei a technológiai innovációt a svájci órakészítés tradíciójával ötvözIk. Együttműködésünk a szinergiák gazdag tárházát nyújtja, mindhárom vállalat számára előnyös társulást jelent és hatalmas lehetőségeket tartogat” – mondta Jean-Claude Biver.  

Guy Sémon, a TAG Heuer ügyvezető igazgatója hozzátette: „A svájci órák minősége világszerte jól ismert. Ha ezt társítjuk két olyan vállalat, mint az Intel és a Google kreatív technológiáival és globális lehetőségeivel, valamint hozzáadjuk az Android Wear platformját, és az Intel technológiáját használjuk kiindulópontként, akkor az iparágon belül olyan technológiai forradalmat láthatunk, amelynek örömmel vagyok az egyik résztvevője a TAG Heuerrel.”

apple-iwatch-concept-2
David Singleton megjegyezte: „A svájci óra, mely az esztétikum és a technológia ötvözése, művészek és mérnökök generációit inspirálta – köztük minket is a Google-nél. Ezért is örülünk a TAG Heuerrel és az Intellel való együttműködésnek. Az Android Wear platformját használva együtt egy jobb, szebb és okosabb órát fogunk tudni megalkotni.”

„Mivel mi arra törekszünk, hogy az emberek számára hasznosabb és értékesebb technológiát fejlesszünk, az Intel reméli, hogy a közös együttműködés további újítások ösztönzője lesz a viselhető technológiák terén. A TAG Heuerrel és a Google-lel való együttműködés közelebb visz minket ahhoz, hogy a viselhető technológiáról alkotott elképzelésünket egy olyan különleges okosórában valósítsuk meg, amely egy újabb dimenzióba emeli ezt a termékkategóriát” – jegyezte meg Michael Bell.

 Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

iPhone 11

Kütyük

Az iPhone 11 kasszasiker

2019. december 14. szombat
Mido

SmartWatch

75 éves kollekció előtt tiszteleg a Mido

2019. december 14. szombat
Huawei nova 5T
Xiaomi Redmi

Kütyük

Xiaomi Redmi és Redmi Note: megfizethető és kiváló

2019. december 11. szerda

Dotkom