Connect with us

Okosórán dolgozik a TAG Heuer

gwatchr3

Viselhető Tech

Okosórán dolgozik a TAG Heuer

A TAG Heuer a Google-lel és az Intellel működik együtt az új óra kifejlesztésében.

A svájci óragyártók és a Szilícium-völgy vállalatai közti együttműködésben a cégek egyesítik a luxusóra-készítés, illetve a szoftver- és hardvergyártás területén meglévő szakértelmüket.

Az együttműködést a Baselworld óra és ékszerkiállításon jelentették be hivatalosan a TAG Heuer standjánál tartott sajtókonferencián. A bejelentésen ott volt Jean-Claude Biver, az LVMH Csoport Óra Divíziójának elnöke és a TAG Heuer vezérigazgatója, David Singleton, az Android Wear Műszaki Igazgatója, valamint Michael Bell, az Intel vezérigazgató-helyettese és az Új Eszközök Csoport ügyvezető igazgatója.

gwatchr3

A vállalatok együtt fognak kifejleszteni egy olyan terméket, amely egyszerre számít luxuscikknek, valamint mindennapos használati eszköznek is a viselője számára. A cél egy  olyan csúcstermék létrehozása, mely egyesíti a kaliforniai Szilícium-völgyből és a svájci La Chaux-de-Fondsban található Óra-völgyből érkező innovációt, kreativitást és dizájnt.

„A svájci óragyártók és a Szilícium-völgy cégei a technológiai innovációt a svájci órakészítés tradíciójával ötvözIk. Együttműködésünk a szinergiák gazdag tárházát nyújtja, mindhárom vállalat számára előnyös társulást jelent és hatalmas lehetőségeket tartogat” – mondta Jean-Claude Biver.  

Guy Sémon, a TAG Heuer ügyvezető igazgatója hozzátette: „A svájci órák minősége világszerte jól ismert. Ha ezt társítjuk két olyan vállalat, mint az Intel és a Google kreatív technológiáival és globális lehetőségeivel, valamint hozzáadjuk az Android Wear platformját, és az Intel technológiáját használjuk kiindulópontként, akkor az iparágon belül olyan technológiai forradalmat láthatunk, amelynek örömmel vagyok az egyik résztvevője a TAG Heuerrel.”

apple-iwatch-concept-2
David Singleton megjegyezte: „A svájci óra, mely az esztétikum és a technológia ötvözése, művészek és mérnökök generációit inspirálta – köztük minket is a Google-nél. Ezért is örülünk a TAG Heuerrel és az Intellel való együttműködésnek. Az Android Wear platformját használva együtt egy jobb, szebb és okosabb órát fogunk tudni megalkotni.”

„Mivel mi arra törekszünk, hogy az emberek számára hasznosabb és értékesebb technológiát fejlesszünk, az Intel reméli, hogy a közös együttműködés további újítások ösztönzője lesz a viselhető technológiák terén. A TAG Heuerrel és a Google-lel való együttműködés közelebb visz minket ahhoz, hogy a viselhető technológiáról alkotott elképzelésünket egy olyan különleges okosórában valósítsuk meg, amely egy újabb dimenzióba emeli ezt a termékkategóriát” – jegyezte meg Michael Bell.

 Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő