Connect with us

technokrata

Új virtuális valóság szemüveget kapott a Galaxy S6

gear_vr_innovatior_edition

Viselhető Tech

Új virtuális valóság szemüveget kapott a Galaxy S6

A Samsung a legújabb okostelefonjaival, a Samsung Galaxy S6-tal és az S6 edge-dzsel is kompatibilis Samsung Gear VR Innovator Edition bemutatásával újra megerősítette vezető szerepét a viselhető mobil eszközök és a mobil virtuális valóság területén. Az Oculus technológiájára épülő, a Galaxy S6-hoz készített Samsung Gear VR Innovator Edition használatával még több felhasználó élheti át a Samsung páratlan, valóban háromdimenziós, moziszerű virtuális valóság élményét.

Egyedülálló szórakoztatás: a Galaxy S6-ra és az S6 edge-re optimalizált, 5,1 hüvelykes Super AMOLED kijelzőjével a Gear VR Innovator Edition olyan szórakoztatásban részesíti a felhasználókat, mint még soha. A nagy felbontású filmektől kezdve, a televíziós műsorokon, VOD (video on demand – igény szerinti videóközvetítés) szolgáltatáson keresztül, a fényképek nézegetéséig a felhasználók az élesebb képnek és a szélesebb látószögnek köszönhetően intenzívebb virtuális valóság élményben részesülhetnek, arról nem is beszélve, hogy mostantól hosszabb ideig is használhatják készüléküket.

Még kényelmesebb használat: a 15%-kal csökkentett méretéből adódóan a Samsung Gear VR viselése még kényelmesebbé vált. Az ergonómiailag újratervezett pántok jobb egyensúlyt biztosítanak, a mechanikai szellőzés pedig hosszabb virtuális valóság élményt garantál.

gear_vr_innovatior_edition

Csúcsteljesítmény: a megnövelt teljesítménynek és a jobb grafikának köszönhetően a felhasználók lenyűgöző virtuális valóság-alapú kalandokban vehetnek részt.

USB kompatibilitás: a Gear VR most már USB portról is működtethető, s így az eszköz hosszabb ideig használható.

Kiterjedt ökoszisztéma: a Gear VR-hez elérhető tartalmak már letölthetőek az Oculus Store-ból. Top kategóriás gyártók által kínált optimalizált és lokalizált virtuális valóság tartalmak még szélesebb tárháza áll rendelkezésre a felhasználók számára, így például rengeteg izgalmas virtuális valóság játék és olyan 360°-os műsorok, mint a Cirque de Soleil új előadása, a Kurios.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Face-en

Tesztek