Connect with us

technokrata

Mobil nélkül is működik az LG új okosórája

urbanelte2

Viselhető Tech

Mobil nélkül is működik az LG új okosórája

Stílusos okosórával készül az MWC-re a dél-koreai vállalat.

A mai napon bemutatkozott az LG legújabb, LTE képes okosórája az Urbane Watch LTE. A dél-koreai gyártó újdonsága a már korábban megismert Urbane Watch fejlettebb kiadása. Az eszköz az okosórák között elsőként LTE támogatással kerül piacra, így az elegáns külső mögött fejlett hardvert is talál a vásárló. A gyártó saját, LG Wearable Platform rendszerét futtató okosórában egy Snapdragon 400-as processzor, 1GB RAM és 4 GB memória rejtőzik.

urbanelte

Ami azonban ennél is érdekesebb, hogy az LTE kompatibilitás miatt akár önálló eszközként is megállja a helyét, így akár telefonálni is lehet rajta. Emellett pulzusmérővel és más, az egészségünket figyelő szenzorral is felszerelték, tehát sportolás során is jó szolgálatot tehet. A 700 mAh-es akkumulátorával egy napot simán kibír, a beépített edzéstervek elsajátítása alatt tehát biztosan nem kell a felesleges dolgokra koncentrálnunk. Az aktív életet élőknek segíthet a csepp- és porálló kialakítás is. Ha pedig elfáradtunk a sok mozgásban, akkor az NFC támogatás segítségével mobilfizetésre is lehetőségünk van, mindössze egyetlen érintéssel. Azt, hogy a Watch Urbane LTE mikor kerül a boltokba, egyelőre nem homály fedi, valószínűsíthető, hogy még a tavasz folyamán megjelennek az első darabok a boltok polcain.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő