Connect with us

technokrata

Itt a Pebble Time: a Kickstarteren kezdi útját az új Pebble okosóra

Viselhető Tech

Itt a Pebble Time: a Kickstarteren kezdi útját az új Pebble okosóra

Megérkezett az első, színes kijelzős okosóra, mely egy hétig bírja töltés nélkül

A Pebble történelmet írt, mikor a Kickstarteren több, mint 10 millió dollárt sikerült összegyűjteniük egy egyszerű e-ink kijelzős okosórára. Két évvel megelőzött minden okosórát, tehát az Android Wear vagy az Apple Watch még igen messze volt a megjelenéstől. Nos, az új generációs, színes kijelzős Pebble Time szintén a Kickstarteren kezdi útját, és most még többet tud új operációs rendszerének és mikrofonjának köszönhetően.

Alig egy nappal a nyitás után 7,6 millió dollárt gyűjtöttek össze, amivel jóval meghaladták a kitűzött 500 000 dolláros célt. Az új rendszer időrendi sorrendbe rendezi alkalmazásainkat, ami talán a leglogikusabb elrendezése a funkcióknak egy ilyen kicsi kijelzőn.

A Pebble Time, ellentétben a többi okosórával, nem LCD vagy LED kijelzőt használ, hiszen ezzel csökkenne az üzemidő. Egy színes 30 fps-re képes e-ink kijelzőt választottak, amivel még növelni is tudták az üzemidőt, és már egy teljes hétig bírja az óra. A navigáció továbbra is a gombokat kell használnunk, de egy érintőkijelzőnek nem is lenne értelme egy ekkora felületen.

Mikrofonjának köszönhetően már diktálással is válaszolhatunk a bejövő üzenetekre, és hozzátették, hogy a régi modellek is megkapják a rendszerfrissítést. Az új Pebble Time most a Kickstarteren keresztül mindössze 159 dollárt, azonban ha lemaradnánk a korai darabokról, később 200 dollárért lehet a miénk egy készülék.

 Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő