Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a Pebble Time: a Kickstarteren kezdi útját az új Pebble okosóra

Viselhető Tech

Itt a Pebble Time: a Kickstarteren kezdi útját az új Pebble okosóra

Megérkezett az első, színes kijelzős okosóra, mely egy hétig bírja töltés nélkül

A Pebble történelmet írt, mikor a Kickstarteren több, mint 10 millió dollárt sikerült összegyűjteniük egy egyszerű e-ink kijelzős okosórára. Két évvel megelőzött minden okosórát, tehát az Android Wear vagy az Apple Watch még igen messze volt a megjelenéstől. Nos, az új generációs, színes kijelzős Pebble Time szintén a Kickstarteren kezdi útját, és most még többet tud új operációs rendszerének és mikrofonjának köszönhetően.

Alig egy nappal a nyitás után 7,6 millió dollárt gyűjtöttek össze, amivel jóval meghaladták a kitűzött 500 000 dolláros célt. Az új rendszer időrendi sorrendbe rendezi alkalmazásainkat, ami talán a leglogikusabb elrendezése a funkcióknak egy ilyen kicsi kijelzőn.

A Pebble Time, ellentétben a többi okosórával, nem LCD vagy LED kijelzőt használ, hiszen ezzel csökkenne az üzemidő. Egy színes 30 fps-re képes e-ink kijelzőt választottak, amivel még növelni is tudták az üzemidőt, és már egy teljes hétig bírja az óra. A navigáció továbbra is a gombokat kell használnunk, de egy érintőkijelzőnek nem is lenne értelme egy ekkora felületen.

Mikrofonjának köszönhetően már diktálással is válaszolhatunk a bejövő üzenetekre, és hozzátették, hogy a régi modellek is megkapják a rendszerfrissítést. Az új Pebble Time most a Kickstarteren keresztül mindössze 159 dollárt, azonban ha lemaradnánk a korai darabokról, később 200 dollárért lehet a miénk egy készülék.

 



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés