Connect with us

technokrata

Itt a jövő slusszkulcsa

continentalkulcs

Viselhető Tech

Itt a jövő slusszkulcsa

A távolból is kinyithatjuk majd az autónkat.

A hagyományos kulcsalapú autónyitás a Continental szerint nem igazán divatos, ezért a vállalat új  fejlesztése az okosórára hárítaná ezt a feladatot. A gyártó által megalkotott, elektronikus látótér (eHorizon) névre keresztelt megoldás lényege, hogy a felhasználónak a puszta navigációnál egy sokkal komplexebb rendszer áll rendelkezésére, mely nagy pontosságának és bővíthetőségnek köszönhetően jobban és gyorsabban juttatja célba a sofőrt.

continentaljovo

Ehhez hozzájárul az is, hogy az autók felhőalapú szolgáltatás segítségével kapcsolatban állnak egymással, azaz a járművek gyakorlatilag mozgó szenzorokként szelik az utakat. Ehhez, az igen impozáns rendszerhez kapcsolódik az okosóra, mely az autóhoz tartozó intelligens kulccsal karöltve lehetővé teszi, hogy a gépjármű a távolból is nyithatóvá váljon.

continentalkulcs

A tulajdonosnak ez utóbbit azonban egyáltalán nem kell elővennie, elég, ha a csuklóján helyet foglaló kulcs segítségével kinyitja vagy épp bezárja a járművet. Az óra természetesen további funkciókat is ellátna, így a sofőr akár a távolból is pontos képet kaphatna az autója aktuális állapotáról.

 



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Face-en

Tesztek