Connect with us

technokrata

A Flic-kel többé már elő sem kell vennünk telefonunkat

Viselhető Tech

A Flic-kel többé már elő sem kell vennünk telefonunkat

A Flic könnyedén programozható gombjaival szinte bármilyen funkciót elérünk telefonunkon.

Az okostelefonok funkcióinak bővülésével egyre több mindent intézhetünk telefonunkon keresztül. Ezzel azonban nem ússzuk meg, hogy szinte minden apróságért elő kell vennünk telefonunkat, és még az értesítéseket nem is vettük számba.

Egy zseniális Indiegogo projekt felhagy az okosórákba öltött reményekkel, és végre egy valóban hasznos módot talál arra, hogy kerüljük el a szünetmentes telefonsimogatást. Örömmel mutatjuk be a Flic-et.

A Flic, nem más mint egy apró programozható gomb, melyet lakásunkban, biciklinken, vagy akár ruhánkon is elhelyezhetünk. A hozzá tartozó alkalmazással minden gombhoz más funkciót rendelhetünk hozzá. Ezzel az ébresztőnk kikapcsolásától a zene megállításáig szinte bármire képesek vagyunk. Dicséretre méltó a humoros videó, melyet a projekt ismertetésére készítettek, csak ajánlani tudjuk minden érdeklődőnek.

Az Indiegogo projekten keresztül egyetlen Flic 23 dollár, de az egyre nagyobb csomagokba egyre több kedvezményt kapunk, így 6 gomb mindössze 99 dollár. Nem meglepő, hogy a remek koncepcióval könnyedén összegyűjtötték a kitűzött 80 000 dolláros célt, és ha minden sikeresen zajlik a későbbiekben is, végre búcsút mondhatunk a kínos, kézből fotózott selfieknek.

  Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Face-en

Tesztek