Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vége az elveszett kulcsoknak és a jelszavaknak

motorola-keylink

Viselhető Tech

Vége az elveszett kulcsoknak és a jelszavaknak

A Motorola Keylink nem csak kulcsunk megtalálásában segít, de használatával már jelszóra sem lesz szükségünk telefonunkon.

Az idei év azt mutatja, hogy a Motorolának mindig lesz mivel előrukkolnia az innovatív eszközök terén. Eddig számos valóban csúcsminőségű terméket láthattunk tőlük ebben az évben, a Moto 360-tól kezdve egészen az új Nexus 6-ig.

Most egy újabb eszközzel próbálnak a kedvünkben járni, mégpedig a Keylinkkel. Ez az apró bluetoothos hardver telefonunk, illetve kulcsunk megtalálásában segít, mint azt már számos hasonló detektáló eszköznél láthattuk, és működése is megegyezik a vetélytársakéval.

Ha nem találjuk telefonunkat, elég csak megnyomnunk a rajta lévő gombot, és a okostelefonunk hangjelzéssel segíti keresésünket. Ha a kulcsot hagytuk volna el, a hozzá tartozó applikáción keresztül könnyen a nyomára bukkanunk akár 30 méterről is.

A Keylink kiválóan működik együtt iOS-es és androidos készülékekkel, azonban az Android 5.0 esetében egy extra funkciót is kapunk. Ha a kulcs a közelben van, érzékeli, hogy tulajdonosa fogja a kezében az eszközt, így nem kell majd a jelszavakkal vagy egyéb azonosítási metódusokkal bajlódnunk.

Az okos eszköz 25 dolláros árával valóban jó ajánlatnak tűnhet, és mától már megrendelhető a vállalat honlapjáról vagy a T-Mobile oldaláról.

motorola-keylink



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés