Connect with us

technokrata

Vége az elveszett kulcsoknak és a jelszavaknak

motorola-keylink

Viselhető Tech

Vége az elveszett kulcsoknak és a jelszavaknak

A Motorola Keylink nem csak kulcsunk megtalálásában segít, de használatával már jelszóra sem lesz szükségünk telefonunkon.

Az idei év azt mutatja, hogy a Motorolának mindig lesz mivel előrukkolnia az innovatív eszközök terén. Eddig számos valóban csúcsminőségű terméket láthattunk tőlük ebben az évben, a Moto 360-tól kezdve egészen az új Nexus 6-ig.

Most egy újabb eszközzel próbálnak a kedvünkben járni, mégpedig a Keylinkkel. Ez az apró bluetoothos hardver telefonunk, illetve kulcsunk megtalálásában segít, mint azt már számos hasonló detektáló eszköznél láthattuk, és működése is megegyezik a vetélytársakéval.

Ha nem találjuk telefonunkat, elég csak megnyomnunk a rajta lévő gombot, és a okostelefonunk hangjelzéssel segíti keresésünket. Ha a kulcsot hagytuk volna el, a hozzá tartozó applikáción keresztül könnyen a nyomára bukkanunk akár 30 méterről is.

A Keylink kiválóan működik együtt iOS-es és androidos készülékekkel, azonban az Android 5.0 esetében egy extra funkciót is kapunk. Ha a kulcs a közelben van, érzékeli, hogy tulajdonosa fogja a kezében az eszközt, így nem kell majd a jelszavakkal vagy egyéb azonosítási metódusokkal bajlódnunk.

Az okos eszköz 25 dolláros árával valóban jó ajánlatnak tűnhet, és mától már megrendelhető a vállalat honlapjáról vagy a T-Mobile oldaláról.

motorola-keylinkSzólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák