Connect with us

technokrata

A Google Play Store-ra is felkerült a Sony Smartwatch 3

sony-smartwatch3

Viselhető Tech

A Google Play Store-ra is felkerült a Sony Smartwatch 3

A sportos külsejű okosóra mindössze 250 dolllár és saját GPS-szel is rendelkezik.

A Sony első Android Wear órája a SmartWatch 3, mely már a Google Play Store-on is elérhető, így ha valami sportosra és okosra vágynánk csuklónkon, egy újabb opcióval lettünk gazdagabbak. Sajnos közvetlenül a Google Play Store-ból itthon nem elérhető még, de fontos tudni részleteiről és áráról, ha okosórát szeretnénk.

Az alapvetően sportoláshoz készült okosórát az idei IFA rendezvényen mutatták be, és bizony sokakat magával ragadott fiatalos és modern külsejével.

Ára 250 dollár amivel a Moto 360 vetélytársává válik, és igaz talán elegánsabb a Motorola terméke, a Sony Smartwatch 3 a Wifi és a GPS kapcsolatokat is támogatja, ami nem éppen gyakori az okosórák körében.

Emellett egy négymagos, 1.2 GHz.-es ARMv7-es processzort és egy 1.6 inches, 320 x 320-as felbontású kijelzőt tudhat magáénak, és még víz- és porálló is (IP68). 4GB belső tárhellyel érkezik 512MB RAM mellett, és természetesen NFC chipet is szereltek bele. Akkuja nagyobb, mint az említett Moto 360-é, mivel 420 mAh-es. Ha aktívan sportolunk, vagy csak kipróbálnánk az okosóra nyújtotta lehetőségeket, mindenképpen egy meggondolandó ajánlatként kell tekintenünk rá.

sony-smartwatch3Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák