Connect with us

technokrata

Ahogy ígértük: itt a Jawbone UP MOVE és az UP3

jawbone-up3-bike

Viselhető Tech

Ahogy ígértük: itt a Jawbone UP MOVE és az UP3

A pletykák igaznak bizonyultak, és a gyártó már be is mutatta legújabb fitnesz trackereit.

Alig két nap telt el azóta, hogy először írtunk a Jawbone érkező készülékeiről, az UP3-ról és az UP MOVE-ról, és mára már be is mutatták az eszközöket.

Az UP MOVE egy valóban versenyképes termék a fitnesz kiegészítők piacán, mivel mindössze 50 dollár, megelőzve ezzel számos vetélytársát. Azonban ellentétben az UP3-mal nem csuklónkon kell viselnünk, hanem elég ha rácsíptetjük egyik ruhadarabunkra.

Sajnos képességekben nem kimondottan gazdag, csak lépteinket és mozgásunkat tudja rögzíteni az accelerométerének köszönhetően. Használatával megtehetjük az első lépéseket az egészséges életmód felé. Egy töltéssel akár 6 hónapig tud működni, ami valóban megnyerő tulajdonság, és már mától előrendelhető.

https://www.youtube.com/watch?v=HgZearTObFg

Ezzel szemben az UP3 zászlóshajóként mutatkozott be és ennél sokkal többre képes. A kifinomult dizájn a neves Yves Behar-nek köszönhetjük. Szenzorainak segítségével szívritmusunkat is képes mérni, figyeli alvásunkat, és automatikusan kategorizálja rögzített tevékenységeinket.

Mivel jóval többet dolgozik, mint kisebb testvére, üzemideje nem annyira lenyűgöző, de a 7 nappal sem lehetünk elégedetlenek. Kiemelhető még, hogy 10 méterig vízálló, ára 180 dollár és már idén elérhető lesz.

https://www.youtube.com/watch?v=mRVrgQrkWWQSzólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle