Connect with us

technokrata

Új fitnesz trackerek érkeznek a Jawbone-tól

Jawbone

Viselhető Tech

Új fitnesz trackerek érkeznek a Jawbone-tól

A Jawbone heteken belül két új fitnesz kiegészítőt mutat be a pletykák szerint.

A fitnesz trackerek egyre csak gyarapodnak a piacon, vegyük csak például a nemrég megjelent Microsoft Band-et vagy a Fitbit új Surge modelljét. Talán nem meglepő, hogy a Jawbone is valami újjal készül az ünnepekre. Ezt a fejleményt a VentureBeat és a The Information-nek köszönhetjük, és megtudtuk, hogy hamarosan újabb kiegészítőket dob piacra a gyártó.

Értesüléseik szerint a Jawbone rögtön két termékkel bővíti portfólióját. Az egyik jóval megfizethetőbb lesz, hogy mindenki hozzájuthasson, míg a másik kifinomultabb dizájnnal, magasabb árral és szívritmusmérővel kerül ki. Elmondásuk alapján remek ellenfele lehet a Microsoft Band-nek.

Az olcsóbb variáns 50 dollárért lehet majd a miénk, és a MOVE nevet viseli majd. A prémium változat az UP 3 nevet kapjas és körülbelül 180 dollárt kérnek majd darabjáért. Ez jóval alacsonyabb a versenytársak készülékeinél, de ne feledjük el, hogy az elődnek nem volt kijelzője, és ez számos vásárlónál döntő tulajdonság lehet. Nos ez minden, amit eddig tudunk a heteken belül bejelentésre kerülő készülékekről.

JawboneSzólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Face-en

Tesztek