Connect with us

technokrata

A Fitbit bemutatta fitnesz óráit

Viselhető Tech

A Fitbit bemutatta fitnesz óráit

Bemutatkozott a Charge, a Charge HD és a verhetetlen Surge fitnesz óra is.

A fitnesz trackerek piacán még mindig vezető Fitbit a tavalyi nehéz éve után, most hivatalosan is bemutatta legújabb eszközeit, melyek a következő hónapokban jelennek majd meg.

A Charge névre hallgató óra, az előző generációs Force-t hivatott lecserélni, hiszen kialakítása megegyezik a tavalyi modellel. Ugyanazokkal a funkciókkal érkezik, és az alvásfigyelő most már teljesen automatikus, ami annyit tesz, hogy többé nem kell szólni a készüléknek, hogy vége az alvásnak.

A dizájnt tekintetében is változott valamennyit a Charge, és egy egyedi textúrát kapott a szíja, szemben a tavalyi sima műanyag felülettel, azonban ezeken kívül a Force klónjaként tekinthetünk rá, még üzemideje is megtartotta a bámulatos 7 napot.

A Charge HD egyetlen funkcióval bővíti az órát, mégpedig a szívritmusmérővel, de emiatt mindössze 5 napot bír egy töltéssel.

A legfejlettebb termékük a Surge, mely a felsoroltakon kívül még beépített GPS-szel is ellátja a felhasználókat, aminek köszönhetően a sporttevékenységeiket elhelyezkedés szerint is rögzíthetik.

A Surge azonban nem okosóraként szeretne betörni a piacra, annak ellenére, hogy irányíthatjuk rajta a zenelejátszót, és láthatjuk a bejövő hívásokat és egy érintőképernyővel is rendelkezik (szemben a másik két modellel), hanem mint fitnesz kiegészítő. Az üzemidő a GPS használatakor 8 órára csökken.

A Charge már most elérhető 130 dollárért, azonban a Charge HD-ra és a Surge-re még jövő évig várnunk kell, melyekért 150 illetve 250 dollárt kérnek majd.

Fitbit trioSzólj hozzá!

További Viselhető Tech

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom