Connect with us

technokrata

Felkerült a Play Store-ba a Sony SmartWatch 3

Viselhető Tech

Felkerült a Play Store-ba a Sony SmartWatch 3

A Sony legújabb okosórája hamarosan megrendelhető lesz mindössze 250 dollárért.

Nem is volt olyan rég, hogy a Sony lerántotta a leplet a SmartWatch 3-ról, mely ma már a Google Play Store-on is megjelent. Sajnos pontos dátumot még nem tettek közzé, te biztosak lehetünk abban, hogy hamarosan elérhető lesz a készülék a keresőóriás webshopján.

Ahogy a lenti screenshotról is jól látszik az eszköz mindössze 250 dollár lesz, ami nem sok ahhoz képest, hogy a Google Android Wear rendszerét tudhatja magáénak, amiért számos más készülék esetében ennek a kétszeresét is elkérhetik. A korábbi tervek szerint az óra nem ezt futtatta volna, de örülhetünk, hogy a Sony is beadta a derekát.

A Smartwatch 3 egy 320 x 320-as képernyővel és egy Qualcomm Snapdragon 400 processzorral érkezik, 512 GB RAM és 4 GB belső tárhely mellett. Egy beépített GPS chipes is kapunk, amivel akár telefonunk nélkül is rögzíthetjük a megtett távolságot futás közben.

A viselhető eszközhöz több színű szíj is elérhető lesz, azonban azt még nem tudjuk, hogy a Google Play Store-ban avagy máshol rendelhetjük meg majd ezeket.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák