Connect with us

technokrata

Október 16-án debütál Will.i.am okosórája

Viselhető Tech

Október 16-án debütál Will.i.am okosórája

A híresség hamarosan lerántja a leplet saját tervezésű okosórájáról.

A Black Eyed Peas frontembere, Will.i.am más számos technológiai területen kipróbálta magát, és most a legújabb trenddel próbálkozik, mégpedig az okosórákkal.

A hírek szerint október 16-án fog debütálni az okosórája (pont akkor, mikor az Apple állítólag lerántja a leplet az új iPadekről és iMacekről), melyről még meglepően keveset tudunk. Mint a videóból is látszik egy koncerten már használta a remek kiegészítőt, helyettesítve ezzel a DJ-t. De mire lesz még képes a híresség órája?

Információink szerint a Bluetooth és Wifi kapcsolatokat egyaránt támogatni fogja, valamint az olyan neves alkalmazások mint a Facebook vagy az Instagram is elérhetőek lesznek rajta. Sokak szerint Android-alapú rendszert futtat majd, de ez még csak találgatás. Természetesen mivel egy előadóművészről beszélünk a zene áll majd a készülék középpontjában, és a 7digital már el is készítette zeneszolgáltatását az órához. Sajnos túl sok a bizonytalan információ még, de nem kell sokat várnunk 16-áig. Kíváncsian várjuk, hogyan álmodta meg az okosóra koncepcióját korunk egyik leghíresebb zenésze.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák