Connect with us

Hirdetés

technokrata

Íme a Samsung és az Oculus közös munkája: Gear VR

Viselhető Tech

Íme a Samsung és az Oculus közös munkája: Gear VR

A Samsung Gear VR Innovation Edition szemüveg bemutatásával a Samsung egy újabb mérföldkövet lépett át a hordozható mobileszközök piacán. Az Oculus technológiájának köszönhetően a Samsung Gear VR-rel a felhasználók teljesen átadhatják magukat a filmszerű virtuális valóságnak, a mobil tartalmak fogyasztása pedig szintén egészen újszerű élményt nyújt számukra. A vonzó design és az innovatív technológia révén a Samsung új értelmet ad a mobilitásnak, és ezzel tovább erősíti vezető szerepét a hordozható mobileszközök piacán.

„A Samsung Gear VR messze túlszárnyalja azon elképzeléseinket, ahogyan eddig tekintettünk a mobil tartalmak fogyasztására, és egészen jól mutatja azt a progresszív innovációt, amelyen a Gear sorozat az elmúlt időszakban átesett” – mondta Kunos Balázs, a Samsung mobil és digitális képalkotási üzletágának igazgatója. „Az Oculus VR-rel összefogva egy olyan hihetetlenül újszerű élményt nyújthatunk a felhasználóknak, amilyet még nem látott ez az iparág.”

„A Gear VR bemutatásával a legmodernebb VR-szemüveg kerülhet a piacra. Arról nem is beszélve, hogy a mobil platformon futó új csúcskészülék világszínvonalú felbontással és teljesítménnyel is rendelkezik” – tette hozzá John Carmack, az Oculus technológiai vezetője.

A Samsung Galaxy Note 4 5.7 hüvelykes Quad HD Super AMOLED kijelzőjének köszönhetően a Samsung Gear VR páratlan vizuális élményt nyújt a felhasználóknak, soha nem látott felbontásban. A készülék használatával a felhasználók a színház legjobb helyét foglalhatják el, a teljes 360 fokos, full 3D-s élménynek köszönhetően akár a színpadra is felléphetnek, a játékok pedig még élvezetesebbek lehetnek – olyan világba léphetünk, ahol a képzelet valósággá válik. A Samsung piacvezető Super AMOLED kijelző technológiája és az Oculus legmodernebb technológiai vívmánya biztosítékot jelent arra, hogy az így megalkotott készülék minden felhasználó képzeletét felülmúlja.

A puha, kipárnázott és könnyű anyagokból készült headset viselete is könnyű, ráadásul teljes mértékben vezeték nélküli, így a felhasználók még inkább elmerülhetnek a virtuális világban anélkül, hogy egy számítógéphez lennének kötve. A felhasználók rengeteg virtuális valóságra optimalizált tartalom közül válogathatnak, így elérhetőek filmek, játékok, 360 fokos felvételek és különböző edukációs tartalmak is.

A Samsung Gear VR hófehér színben lesz elérhető a különböző értékesítési csatornákon. További részletek és a termékről készült képek a http://www.samsungmobilepress.com és a www.oculus.com/blog/ weboldalon találhatóak.



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés