Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt az új Sony HDR-AS20 akciókamera

Viselhető Tech

Itt az új Sony HDR-AS20 akciókamera

A nyár már javában tombol, ez az időszak pedig kiváló lehetőségeket nyújt, a Sony HDR-AS20 akciókamerának a bizonyításra, hogy bármilyen körülmények között megállja a helyét.

– A SteadyShotTM még intenzív mozgás közben is tiszta és remegésmentes képeket biztosít

– Az ultraszéles látószögű ZEISS® Tessar® objektív és a beépített sztereó mikrofon az élethű POV videókért és a tiszta hangzásért

– Az Exmor RTM CMOS szenzor elképesztően részletgazdag Full HD videókat és állóképeket készít 50p minőségben, még kedvezőtlen fényviszonyok között is

– Szerkeszd meg képeidet és videóidat a PlayMemories HomeTM alkalmazással

A ZEISS® Tessar® széleslátószögű, 170°-os – SteadyShot alkalmazás esetén 120° – objektív révén még a legapróbb részletek is láthatóvá válnak. A SteadyShot aktív üzemmód segítségével minimálisra csökkentheti a rázkódás okozta elmosódásokat. Így aktív sportolás, kerékpározás vagy motorozás során is könnyedén elkészítheted remegés- és vibárciómentes videóidat. A készülékbe épített sztereó mikrofon által a felvételek még élethűbbek lesznek, a tiszta és természetes hangzásnak köszönhetően.

A hátsó megvilágítású Exmor RTM szenzor még szürkületkor is kiváló minőségű Full HD videókat és lenyűgöző állóképeket garantál. A nagy bitsebességű 28Mbps mód biztosítja a lehető legrészletesebb felvételeket, még mozgalmasabb jelenetek rögzítése esetén is.

Az készülék RM-LVR1 Live-View távvezérlő segítségével könnyedén csatlakoztatható Wi-fihez. Ráadásul ezzel a vízálló, csuklón viselhető kiegészítővel egyszerűen megtekinthetőek az elkészült képek, illetve egyszerre akár öt akciókamera is távvezérelhető. Ez pedig különösen hasznos lehet olyan helyzetekben, mikor a kamera nehezen elérhető helyeken van, például egy bukósisakon.

A maximális rugalmasság kedvéért, ha a kamerát véletlenül, vagy akár szándékosan fordítva szerelnéd fel, a gép a képeket automatikusan megfordítja. Ez a könnyű action cam igazi társ, bármerre is járunk. Az aerodinamikus kialakításának köszönhetően a légellenállás sem okoz neki gondot, ha szélsebesen egy dombtetőről tekerünk lefelé, vagy éppen az első ejtőernyős ugrásra készülünk.

Az akkumulátor üzemideje még tovább növekedett az elődhöz képest, így Wi-fi kapcsolattal már folyamatosan (körülbelül) 130 percen keresztül rögzíthet bármit (kikapcsolt Wi-fivel körülbelül 150 perc) – tökéletes lehetőség,például egy hosszú kerékpár túra megörökítésére.

Ha egy fárasztó és élményekben gazdag nap után leülsz a számítógép elé, a Sony ingyenes PlayMemories Home alkalmazása segítségével elkészült anyagaidat megszerkesztheteted, vagy akár megoszthatod ismerőseiddel a Facebook®-on vagy a YouTubeTM-on. Az új Video Merge applikáció lehetővé teszi, hogy a különböző kamerákkal készített képeket, akár egy felvétellé szerkeszd meg. (Szükséges a PlayMemories Home 3.1.10 vagy újabb verziója Windowsra, és 1.1.10 vagy újabb verziója Macintoshra)



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés