Connect with us

technokrata

Bizarr okosszemüvegen dolgozik a Lenovo

Viselhető Tech

Bizarr okosszemüvegen dolgozik a Lenovo

A vállalat ma bemutatott koncepciója meglehetősen egyedi.

Nem kellett sok idő ahhoz, hogy az okosórák belopják magukat a gyártók szívébe. Csaknem az összes nagyobb vállalat elkészítette saját modelljét. Mivel 2014 a viselhető kütyük éve, nincs messze, hogy más platformok is hasonló népszerűségnek örvendhessenek. Erre remek példa a Lenovo okosszemüvegének ma bemutatott prototípusa, mely feltűnően sok ihletet merített a Google Glass kialakításából. Minden gyártó szeretne első lenni az innovációban, de sajnos az a probléma, hogy átgondolatlanul, és túl gyorsan dobják piacra termékeiket, melyek sok ember számára talán lenyűgözőek, de hasznuk és valós funkcionalitásuk messze lemarad emellett.

Például a Lenovo szemüvegének akkumulátora a felhasználó nyakára került, ami valljuk be elég bizarr, és túlságosan is futurisztikus látvány. Senki sem vágyik egy ütőerünket szorító szerkezetre, csak azért, hogy megspóroljuk az időt míg telefonunkat elővesszük. Védelmére szóljon, hogy ez csak egy prototípus, és a vállalat még nem véglegesítette a dizájnt. Az egyéb specifikációkról nem kaptunk információt, de megemlítették, hogy új partnerük a Vuzix, azaz a M100-as okosszemüveg alkotója, így meglehet, hogy terméküket szintén egy 1GHz-es kétmagos processzor fogja működtetni, és Android 4.0.4 fog futni rajta.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő