Connect with us

technokrata

A Nike-val közösen készül az iWatch

iwatch-concept

Viselhető Tech

A Nike-val közösen készül az iWatch

A Fuelband gyártásának beszüntetése után az Apple-nek segíthet a Nike.

A 2014-es év egyik leginkább várt újdonsága az Apple által készített iWatch. A kaliforniai gyártóról már hosszú ideje rebesgetik, hogy beszáll a viselhető eszközök piacára, az elmúlt hónapok során Tim Cook vezérigazgató pedig minden eddiginél sejtelmesebben beszélt egy készülő modellről.

iwatch-concept

A rövid időn belüli bemutatót sejteti az is, hogy a Nike különös módon úgy döntött, hogy befejezi a Fuelband gyártását és szélnek ereszti a hardvert fejlesztő csapatot. Ez azért is érdekes, mert a termék igen sikeres volt, így gyakorlatilag semmi nem utalt arra, hogy a Nike így döntene. Valószínű azonban, hogy a sportszergyártó az Apple-lel megegyezve jutott erre a döntésre, így akár együtt is fejleszthetik az iWatch-ot. Erre utal az is, hogy Tim Cook évek óta lelkes Fuelband felhasználó és hosszú ideje ül a Nike vezetőségében is.

A  Techmaniacs.gr információi szerint a kaliforniai gyártó okosórája többek között megkapja az Apple által népszerűsített iBeacon technológiát, de az AirDrop és a Carplay támogatás sem marad ki a repertoárból. A leleplezésre várhatóan ősszel, az Apple szokásos szeptember iPhone bemutatóján kerülhet sor.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák