Connect with us

Hirdetés

technokrata

A felvásárlás hatására olcsóbb lehet az Oculus Rift

Viselhető Tech

A felvásárlás hatására olcsóbb lehet az Oculus Rift

Továbbra is önállóan dolgoznak majd az Oculus VR munkatársai, ám a biztos anyagi háttér hatására akár olcsóbbá is válhatnak a termékeik.

Nagy meglepetést okozott, hogy a Facebook felvásárolja a virtuális valósággal foglalkozó Oculus VR-t. A 2 milliárd dolláros üzlet egyelőre vajmi kevés hatással van ránk, ám a jövőben mindez megváltozhat. Palmer Luckey a vállalat alapítója egy interjúban kifejtette, hogy szerinte a felvásárlás hozzájárul ahhoz, hogy az Oculus VR a jövőben még fejlettebb megoldásokkal dolgozhasson, hiszen egy új kijelzőtechnológia kifejlesztése rettentő drága, a közösségi oldal nélkül pedig komoly nehézségekbe ütközhettek volna. Luckey szerint az Oculus VR a lehető legjobb technológiát szeretné adni a legmegfizethetőbb áron, ebben pedig óriási segítséget nyújt majd a Facebook.

OculusRift1

Szerinte nem kell attól tartani, hogy a vállalat jövőben teljes egészében eltűnik a Facebook forgatagában, Zuckerberg és csapata továbbra is teljes önállóságot biztosít majd nekik. Az interjú során erre Luckey az Instagramot és a WhatsAppot hozta fel példának, szerinte ez a két szolgáltatás is úgy működik, ahogy azt a felvásárlás előtt tették.



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés