Connect with us

technokrata

Okosszemüvegre készít alkalmazást a Mercedes

navegacion-mercedes-benz-apuesta-por-las-google-glass-201314142_3

Viselhető Tech

Okosszemüvegre készít alkalmazást a Mercedes

Megkönnyítené a vezetést a Mercedes új applikációja.

Még csak néhány szerencsés kaparinthatta meg a Google okosszemüvegét a Glass-t, jövőre már a nagyközönség számára is megvásárolható lesz az újdonság. A Mercedes-Benz pedig nem akar kimaradni a jóból és már most, több mint fél évvel a hivatalos piacra kerülés előtt elkészítették az okosszemüvegre szánt alkalmazásukat.

google-glass-macro

A navigációs applikáció segítségével a vezetőnek nem kell beállítania az úti célt, elég a szemüveget utasítani a célirányról, beszálláskor pedig az adatok azonnal átkerülnek az autó rendszerébe. Ha a végcél egy sétálóutcában van, akkor sincs probléma, a szemüvegen folytatódnak a további utasítások.  Johann Jungwirth a cég észak-amerikai részlegének vezetője elmondta, hogy a Mercedes további programokon dolgozik a Google-el karöltve, ám azon applikációkról egyelőre nem árult el információkat.

navegacion-mercedes-benz-apuesta-por-las-google-glass-201314142_3

Az biztos, hogy nagyot szakíthat ezzel a lépéssel a német márka, hiszen sok techőrült választhat később a termékeikből, hiszen azok készen állnak a legújabb okos termékek kezelésére.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp