Connect with us

Visszatekintés: Íme 2017 leghaszontalanabb kütyüjei

dims

videó

Visszatekintés: Íme 2017 leghaszontalanabb kütyüjei

Visszatekintés: Íme 2017 leghaszontalanabb kütyüjei

Valószínűleg lehetne még találni 1-2 borzalmat, de ez a videó zseni

Remek kis videóval rukkolt elő ismét az All5 névre hallgató videóblogger, aki pár naponta feldob egy videót érdekes listáiról, összeállításairól. Év végén/év elején amúgy is szeretjük ezeket az összegzéseket, lássuk mik lettek szerinte a top 5 legbénább kütyük 2017-ben:

Nézzük át azért mi micsoda pontosan:

5. Juicero – egy sima gyümölcsfacsaró/smoothie készítő, csak van benne egy hatalmas csavar. A frissen facsart cuccok egy általuk gyártott zacskóból jönnek ki, amiből kipréseli a gép a levet. Két nagy probléma van ezzel. Az egyik, hogy kb 1000-3000 Ft-nyi összegre jön ki egy darab zacskó, másrészt pedig egy közepesen erős ember akár kézzel is ki tudja nyomni a zacskó tartalmát, úgyhogy hatalmas ötlet a kütyü.

4. Atari Speakerhat – egy olyan baseballsapka, amiből két béna hangszórón hangosan üvölt a zene az arcunkba. Szégyen, hogy az Atari ilyenekhez adja a nevét. A “remek” ötletüket azzal magyarázták, hogy ez azoknak az embereknek szól, akiket zavar a fülbedugós füles futáskor, vagy egyéb sporttevékenységek közben. Biztos nem zavaró, egy nehéz baseballsapka amivel kb mindenkit zavarunk 10 méteres körben.

3. Nissin’s fork – egy olyan kés/villa/kanál kombó, ami számolja, hány falatot teszel a szádba és egyből küldi az okostelefonodra. Remek cucc, hiszen jó rohadt nehéz, és fogni is kb csak marokra lehet rendesen, valószínűleg csak kézzel evett az erdő mélyén az az elvetemült, aki ezt megtervezte.

2. Hushme – egy olyan szerkezet, amit Bane is megirigyelhetne. Ez a hatalmas ketyere, ami az egész fejünket körbeöleli arra hivatott, hogy ne legyen olyan hangos a beszédhangunk, miközben telefonálunk, azaz ne keltsük fel annyira a figyelmet. Gondolom aki ezt kitalálta, abban fel sem merült, hogy egy ilyen Sci-Fi maszk a helyi Starbucks-ban mekkora érdeklődést vált majd ki. Nincs haszna, ha nem akarod, hogy hallja mindenki, hogy milyen bizniszt intézel, sétálj el egy emberektől mentesebb területre.

1. Teforia Leaf – gyakorlatilag a kapszulás kávégép teafőző verziója, ami állítólag minden teát úgy készít el, ahogy azt anno megálmodtak. Kapszulás kávégépem nekem is van és azt pontosan értem miért nem mindegy a víz adagolása, de azért lássuk be, a tea kevésbé kényes ügy. Persze ha végtelen pénzünk van ilyenekre, akkor nagyon menőn mutat a konyhában, egyébként egy kis forró víz és filter is megteszi.

További videó

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő