Connect with us

technokrata

LG G6 FullVision kijelzővel érkezik

SmartPhone

LG G6 FullVision kijelzővel érkezik

LG G6 FullVision kijelzővel érkezik

Tökéletes kényelem és hatékonyság

Az LG bemutatja most debütáló G6 okostelefonjának új felhasználói felületét, a UX 6.0-t, melyet kifejezetten a káva nélküli készülék FullVision kijelzőjére fejlesztettek. Az LG G6 5,7 hüvelykes QHD+ (2880×1440) felbontású, 18:9-es arányú kijelzője teljes egészében kitölti a telefon előlapját. Az ergonomikus dizájn jegyében tervezett készülék méreteinek köszönhetően rendkívül kényelmes, és mindenfajta digitális tartalom fogyasztására tökéletes választás.

A telefon új felhasználói felületének köszönhetően kitárulnak a FullVision — vagy „széltől szélig” — kijelző lehetőségei, és számtalan kényelmi funkciót adnak a felhasználók kezébe. Íme a legfontosabbak:

  • Új élmények a tartalom fogyasztásban, legyen szó videókról vagy netes böngészésről.
  • Kiterjesztetett felhasználói élmény a fotózásban, köszönhetően a 18:9-es képarány mellett megnövelt felületnek.
  • Okosan tervezett grafikus felület két, négyzet alakú ablakká osztható képernyővel, a hatékonyabb, produktívabb multitasking jegyében.

 

Különleges felhasználói élmények

Az LG G6 FullVision kijelzője új vizuális élményeket ígér a felhasználóknak. A képernyő az előlap felső és alsó részét is tökéletesen kitölti, így hasznos felületekkel bővíti akár netezéshez, akár e-könyvek olvasáshoz. Igazán egyedi élményt nyújt akkor is, ha játszani szeretnénk rajta vagy videót nézni.

Az LG G6 a 18:9-es prémium telefonok új korszakát vezeti fel, amelyben egyre több tartalom — film, applikáció, játék — készül kifejezetten erre a méretarányra optimalizálva. Az új okostelefon arra is képes, hogy a jelenleg 16:9-es formátumban elérhető tartalmakat egyszerűen átalakítsa 18:9-es arányúra.

Kiterjesztett élmények a kamera mellé

A telefon kamerájának továbbfejlesztett felhasználói felülete a 18:9-es képernyő lehetőségeivel élve még több kényelmet és élményt kínál. A kiterjesztett képernyőnek köszönhetően a felhasználó fényképezés közben azonnal szerkesztheti is a fotókat. AZ LG UX 6.0 Square Camera funkciójával a 18:9-es képernyőt két, azonos méretű négyzetre oszthatjuk. Így az Instagramon és más hasonló alkalmazásokban elterjedt 1:1-es arányban is készíthetünk vele fotókat, miközben a szomszédos ablakban a képet szerkesztjük. A Food Mode fényképezési módban az ételfotózáshoz ideális telített, részletgazdag színeket kínáló beállításokat választhatunk, egy külön funkcióval pedig GIF fájlokat készíthetünk fotóinkból, 2-100 db képkocka feldolgozásával.

 

Multitasking haladóknak

Az LG G6 18:9-es képaránya további lehetőségeket is tartogat a felhasználóknak. Hívás fogadása közben szimultán használhatjuk az üzenetküldő applikációt, vagy a fotógalériát a naptár alkalmazással, de azt is megtehetjük, hogy míg a képernyő egyik felén netezünk, a másikon jegyzetelünk. Négyzet alakú fotóinkból a Collage Wallpare funkció látványos mozaik háttérképeket varázsol, a naptár applikációban pedig a telefon elfordításával a naptárat a bal, napirendünket a jobb oldalra rendezhetjük. A lehetőségek száma szinte végtelen.

 

„Az LG G6 FullVision megalkotásához a filmipar szakértőitől kaptuk az inspirációt: mélyen osztjuk véleményüket, hogy a digitális korban mind a régi, mind az új mozgóképes tartalmak fogyasztásához a 18:9-es arány a legjobb választás”

— mondta Juno Cho, a LG Electronics Mobile Communications Company elnöke.

“Nem csupán felkaroltuk ezt a koncepciót, de tovább is gondoltuk, és új szintre emelve okostelefonunk számos funkciójába is beépítettük. Biztosak vagyunk benne, hogy vásárlóink értékelni fogják ezt a sokoldalú hatékonyságot.”

Az UX 6.0 felhasználói felülettel felvértezett LG G6 okostelefont február 26-án mutatják be a barcelonai Mobile World Congress kiállításon.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök