Connect with us

technokrata

Egyre többen hiszik azt, hogy a Föld lapos, de miért is?

flat-earth-theory

Tudomány

Egyre többen hiszik azt, hogy a Föld lapos, de miért is?

Egyre többen hiszik azt, hogy a Föld lapos, de miért is?

Valószínűleg hiányoztak az iskolából, az összes osztály összes órájáról

Nem titkolom, hogy nagy rajongója vagyok az olyan elmebeteg dolgoknak, mint a gyíkemberek, chem-trail, vagy épp a Balaton-Tagadók-Társasága (BTT), hiszen elképesztő sok szórakozást tud nyújtani az ilyen fórumok böngészése, főleg ha ezt nem veszik a többiek sem komolyan.

fe

A baj ott kezdődik, amikor valaki kicsit jobban belelendül a kelleténél, és esetleg a népszerűsége, illetve az intelligenciája fordítottan arányos (ahogy ez sok más esetnél is észlelhető). Szegény B.O.B. (polgári nevén Bobby Ray Simmons Jr.) is ebbe a hibába esett és el is kezdett kampányolni amellett, hogy a föld lapos. – írja a HVG

A legmegdöbbentőbb az egészben, hogy ahelyett, hogy mindenki ujjal mutogatva röhögné körbe kevésbé eszes barátunkat, rengeteg követője van az ügyben és még többen hisznek abban, hogy a Föld lapos és ez az egész kerek bolygó téma egy átverés.

B.O.B. nem lacafacázik, el is kezdte a gyűjtés projektjéhez, miszerint egy csomó műholdat szeretne felküldeni, melyek majd hiteles képeket készítenek a lapos földről, megcáfolva a NASA által kreált összeesküvést. Véleményem szerint ez egy nagyon okos húzás, amennyiben ki akarja használni a hülyéket és le akarja húzni őket pénzzel, vagy épp teljesen más célból szeretne valaki műholdakat küldeni a világűrbe privát finanszírozásból. Mindenesetre gyakorlatilag bármi elfogadhatóbban hangzik, mint az eredeti változat. Ha esetleg tényleg így van, és Bobby komolyan gondolja az egészet, akkor azt üzenném neki, hogy:

További Tudomány

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd