Connect with us

technokrata

Felejtsd el a vízipisztolyt és csekkold le az új “olvasztott fém” ágyút

backyardscientist-2

Tudomány

Felejtsd el a vízipisztolyt és csekkold le az új “olvasztott fém” ágyút

Felejtsd el a vízipisztolyt és csekkold le az új “olvasztott fém” ágyút

Nagyon menő, cserébe elképesztően veszélyes

Kevin Kohler, ismertebb nevén “The Backyard Scientist” rengeteg furcsa, izgalmas és valószínűleg iszonyatosan veszélyes dolgot készít a hátsó kertjében. Szerencsére ezeket van kedve videóra venni és YouTube csatornáján megosztani, hogy egy kicsit mi is részesei lehessünk ennek a DIY őrületnek.

 

Valamiért mindig is kiemelt figyelmet fordítottam az őrült tudósokra eddigi életem során, úgyhogy mindig nagyon kellemes érzéssel tölt el, ha látok valakit, akinek ennyi ideje van, ilyen teljesen haszontalan, ám de nagyon is látványos dologra. Ráadásul tényleg ott készíti el a garázsban, kb. talált cuccokból.

A legújabb őrület amit kitalált, egy olyan vízipisztolyra emlékeztető ágyú, ami olvasztott fémet lő ki. Ez persze nagyon jól néz ki, amikor mindenféle gyümölcsre, kajára, vagy hétköznapi tárgyakra rákerül és teljesen tönkre teszi azt.

Ha ez nem lenne elég, akkor mindenképp érdemes eljutni a videó végéig, ahol lángszóróvá változtatja a fegyverét. Valószínűleg egyáltalán nem ajánlott otthon ilyet készíteni, főleg nem a vízipisztoly helyettesítésére, strandra meg végképp tilos ilyet vinni. (bár nincs kiírva gondolom egyik főbejáraton sem)

További Tudomány

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle