Connect with us

technokrata

Fizess hanghullámokkal, mesterséges intelligencia segítségével

ad212003123united-states

Tudomány

Fizess hanghullámokkal, mesterséges intelligencia segítségével

Fizess hanghullámokkal, mesterséges intelligencia segítségével

Bemutatkozott a Mastercard Start Path új évfolyama

A Mastercard Start Path programjával olyan újonnan induló vállalkozásoknak segít, amelyek ezzel a szakmai támogatással még többet nyújthatnak a fogyasztóknak, az üzleti partnereknek, illetve a pénzügyi szektornak. A programhoz most csatlakozó vállalkozások fókuszában a Beacon technológia, az egyérintéses fizetés és a mesterséges intelligencia áll.

 

Az öt különböző országból érkező vállalkozások célja, hogy megoldásaikkal áthidalják a fizikai és a digitális kereskedelmet elválasztó szakadékot. A résztvevő cégek között vannak, akik a bolti vásárlási mintákat vizsgálják, így lehetővé teszik, hogy a vásárlói élmény személyre szabható legyen. Mások olyan SMS küldő rendszereken vagy számlafizető felületeken dolgoznak, melyeken keresztül a kereskedők nagyobb összegeket fizethetnek ki ott, ahol nem megoldott a kártyás fizetés.

„Ahogy a kereskedelem egyre inkább digitalizálódik, a fintech cégeknek egyre nagyobb szerep jut abban, hogy a fogyasztók okos megoldásokkal még kényelmesebben vásárolhassanak.”

– mondta Amy Neale a Mastercard Start Path programért felelős alelnöke.

“Ezeknek az újítóan gondolkodó vállalkozásoknak eszközökkel, tanácsadással segítünk és ismertté tesszük őket, így gyorsabban tudnak növekedni, mint ha egyedül kéne boldogulniuk.

A Start Path programhoz most csatlakozó vállalkozások:

  • a CardUp a kártyabirtokost segíti azzal, hogy a nagyobb tételű kiadások – például a lakbér –  hitelkártyás kifizetése közben különböző kedvezményekhez is hozzáfér;
  • az ftcash a mikrovállalkozásokat segíti fedezetmentes kölcsönökkel és mobilalkalmazás- vagy üzenetküldés – alapú fizetési megoldásokkal;
  • a ModoPayments platformja lehetővé teszi az olyan új fizetési megoldásokat, mint például a boltban, hűségpontokkal történő fizetés;
  • a Movvo a boltban történő keresési és vásárlási mintákat vizsgálja;
  • a ToneTag egyérintéses fizetést tesz lehetővé az NFC helyett hanghullámokat használva;
  • a RecommenderX olyan élvonalbeli elemzőrendszereket fejleszt, amelyekkel személyre szabott ajánlatok alakíthatók ki a vásárlók részére.

 

A következő, hat hónapos virtuális programra 2017. augusztus 1 éjfélig várják azon megfelelő kezdőtőkével rendelkező startupok jelentkezését, amelyek újragondolják a bankolást, a fizetést és a kereskedelmet. Az érdeklődők bővebb információt a https://www.startpath.com/ oldalon találhatnak.

További Tudomány

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő