Connect with us

technokrata

Teszt: Beatbox kihangosító – Csak a kreativitásunkon múlik

P1020489

egyéb kütyük

Teszt: Beatbox kihangosító – Csak a kreativitásunkon múlik

A Beatbox egy igen egyszerű kütyü, alacsony árral, de nagyon jó móka tud lenni, sőt néha még hasznos is.

Ma egy igazi csemegével érkezünk, olyan érdekes kütyüt mutatunk be, amit itthon sajnos nem lehet beszerezni, csak külföldről, mégis jó móka és akár hasznos is lehet néha. Az emberi elme találékonysága elképesztő és ez a találmány is elképesztő, ugyanis akár egy kávés pohárból, vagy műanyag flakonból is hangszórót tudunk csinálni.

Külső, Műszaki adatok

Az egész szerkezet egy kis henger, a tetejét lehúzva tudjuk hozzáragasztani azt a kis korongot egy tárgyhoz és konkrétan az fog hangforrásként szolgálni, lévén a tárgyak csak hangosításra szolgálnak. A henger belsejébe 2 darab ceruzaelem fér és ez szolgálhat energiaforrásként, vagy pedig egy USB végű kábellel tudjuk energiával ellátni. Egy kis csíkban találjuk meg a DC IN bemenetet, a power kapcsológombot és a bekapcsolt állapotot jelző led-et. A henger másik csúcsán a 3,5 mm-es jack dugó vége jön ki, ezt csatlakoztatva viszi át a muzsikát a túloldalra, úgy működve akár egy fülhallgató, vagy hangszóró.

P1020491

A Beatbox nem egy komoly hangrendszer, viszont elég hangos és kielégítően szólalnak meg a zeneszámok, persze ez függ a tárgytól is ami kihangosítja. Technikai adatait tekintve a Beatbox 1 Wattos, 300Hz és 10000Hz között frekvencia tartományban működik. Az eszköz 78dB-es értéket képes adni, és ettől 3dB-es eltérés lehet lefele és fölfele is. Technikai fronton ennyit tudunk a kis kihangosító eszközről, ami pedig még a csomag tartalma az a kis koronghoz való kétoldali ragasztó, amivel odaragad a kiválasztott tárgyhoz, melyből áradni fog a vidám, vagy olykor szomorú nóta.

P1020490

A Beatbox működését a legjobban egy rövid kis videó segítségével tudjuk bemutatni, így egy rövid videó erejéig bemutatnám, különböző tárgyakkal milyen hangzást képes biztosítani számunkra.

Végszó

Elérkeztünk a rövid bemutatónk végéhez, több információt nem igazán tudnék mondani kis eszközünkről, annyi szent, hogy nagy kár, hogy itthon ilyen eszközt olcsón nem tudunk beszerezni, pedig biztos vagyok benne, hogy a fiatalok vinnék mint a cukrot, hiszen akár egy lazulós estére, vagy akár egy családi vacsorához is tudja szolgáltatni a lágy zenét kellően hangosan és kompakt mérete miatt bármikor magunkkal vihetjük, nem kell feltétlen előre eldönteni, lesz-e rá szükségünk vagy nem. Tehát aki jár mondjuk Angliában és nem sajnál érte pár Fontot, annak mindenképp ajánlom az eszköz beszerzését.Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő