Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vakációzz a tableteddel!

Tablet

Vakációzz a tableteddel!

Idális társ a nyaraláshoz a Dell Latitude 10.

A nyár beköszöntével mindannyian megérdemlünk pár hét pihenést, amikor a világ zajától távol, vagy épp annak sűrűjében elfeledkezhetünk a hétköznapokról. Ilyenkor is fontos azonban, hogy velünk legyen egy eszköz, amellyel, ha szeretnénk, nyomon követhetjük a legfrissebb híreket, közeli éttermeket és kávézókat kereshetünk, vagy online felfedezhetjük azokat a nevezetességeket, amelyeket később személyesen is meglátogatunk.

Businessperson in Office with Latitude 10 Security Tablet

A Dell Latitude 10 táblagépe súlyának és kompakt méretének köszönhetően ideális útitársunk lehet nyaralás alatt is. A Latitude 10-et akár egy egész napos városnéző túrára is magunkkal vihetjük: mindössze 658 grammos tömegének és csupán 10,5 mm-es vastagságának köszönhetően hordozása egyáltalán nem jelent majd gondot. Ha pedig rázósabb terepre készülünk, akkor sem kell majd otthon hagynunk kedvenc tabletünket: a Latitude 10 háza megerősített magnéziumötvözetből, kijelzője pedig Corning® Gorilla® üvegből készült, így ellenáll ütésnek, pornak és karcolásnak. A pontosan a táblagéphez illeszkedő Griffin® Survivor™ védőtok pedig további védelmet biztosít gépünk számára.

A Dell Latitude 10 táblagépén Windows 8 operációs rendszer fut, amely érintésvezérlésre optimalizált funkcióit maradéktalanul kihasználhatjuk, köszönhetően a 10,1 hüvelykes, többujjas érintést érzékelő HD kijelzőnek. A kijelző kezelhető 10 ujjas érintéssel, aktív tollal, valamint egérrel és billentyűzettel is, így gyorsan és könnyedén megtalálhatunk minden úti célt vagy nevezetességet, amelyre utazás közben rákeresünk. Ezeket aztán az elülső 720p HD webkamerával vagy a 8 megapixeles beépített hátsó kamerával azonnal meg is örökíthetjük.

Girl with Map at Brandenburger Tor
A Latitude 10 táblagéphez többféle méretű, cserélhető akkumulátor választható, így nem érhet minket az a kellemetlen meglepetés, hogy a városnézés kellős közepén merül le a gépünk. Vihetünk magunkkal pótakkumulátort, illetve a micro-USB töltőport révén út közben, az autóban is feltölthetjük a tabletet – amire a 15 órás üzemidő révén bizonyára csak ritkán lesz szükség. Az opcionális dokkolóval egy kellemes kávézó teraszán üldögélve úgy használhatjuk a Latitude 10-et, akár egy karcsú asztali gépet; a Bluetooth, a WiFi és az opcionális mobil szélessávú, 4G szabványokat is támogató funkció pedig lehetővé teszi, hogy bárhol csatlakozzunk az internetre. A Latitude 10-hez 3 év helyszíni alapgarancia jár, így meghibásodás esetén a szerviz házhoz jön.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés