Connect with us

technokrata

Így segíti a Vodafone és a Nextnet a Magyar Vízilabda Válogatottat

Kazany, 2015. július 29.
Varga Dénes (b) és a dél-afrikai Dean Whyte a Dél-afrikai Köztársaság - Magyarország férfi vízilabda csoportmérkõzésen a kazanyi vizes világbajnokságon 2015. július 29-én. A címvédõ magyar válogatott 17-4-es gyõzött és csoportelsõként bejutott a negyeddöntõbe.
MTI Fotó: Kovács Anikó

Sport

Így segíti a Vodafone és a Nextnet a Magyar Vízilabda Válogatottat

Így segíti a Vodafone és a Nextnet a Magyar Vízilabda Válogatottat

Akármilyen meglepő, a medencéből kimászva sem ér véget a munka!

A Vodafone és az MVLSZ együttműködése eredményeként jött létre az az egyedi üzleti intelligencia alapú vízilabda elemző megoldás, ami segíti a magyar vízilabda-válogatottak felkészülését és támogatja az utóelemzői munkálatokat.

hun-bra6

A Magyar Vízilabda Szövetség számára létrehozott sportdiagnosztikai megoldást a Nextent fejlesztette a Vodafone támogatásával. A Nextent, mint a hazai ICT piac Big Data és Üzleti Intelligencia kiemelkedő szakértője közel 20 éve szállít innovatív informatikai megoldásokat a telekommunikációs, energetikai, orvosi és sportdiagnosztika területein és teremt adatokból üzleti értéket hazai és nemzetközi nagyvállalatok számára. Az új fejlesztésű sportdiagnosztikai megoldás hatalmas segítséget jelent a mérkőzések utólagos elemzése és kiértékelése során, de a jövőbeni fejlesztések után akár két negyed között is segíthet majd az aktuális taktikai döntésekben és abban, hogy mely játékosokat lehet érdemes cserélni a mért tevékenységeik alapján. Az eddig nehezebben összegyűjthető adatokból most egy kattintással készíthető pontos elemzés.

További Sport

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák