Connect with us

Hirdetés

technokrata

2018-ban indul az első hivatalos Olimpiai Mobilközvetítés

Sport

2018-ban indul az első hivatalos Olimpiai Mobilközvetítés

2018-ban indul az első hivatalos Olimpiai Mobilközvetítés

A legnagyobb olasz mobilszolgáltató ügyfelei számára mobilon, szélessávon és ultra-szélessávon is elérhető lesz a 2018-as és a 2020-as olimpia

A Discovery Communications és a TIM ma bejelentette, hogy olimpiai partnerségi megállapodást kötött. Ez a megállapodás az első az olyan digitális alapú partnerségek sorában, melynek keretében az európai mobilszolgáltatók számára exkluzív és testre szabott tartalmak válnak elérhetővé. A TIM előfizetői így az olimpia minden fontos pillanatát élvezhetik majd.

 

01

„Az Olaszország legnagyobb mobilszolgáltatójával kötött partnerség eredményeképpen nézők millióihoz tudjuk eljuttatni az olimpiai játékok egyedi élményét. Ez a világon az első ‘hivatalos mobil műsorszolgáltatói megállapodás (Official Mobile Broadcaster), amely révén a rajongók exkluzív tartalmat kaphatnak az olimpiákról, úgy és ott, ahogyan és ahol ők szeretnék.”

– mondta Jean-Briac Perrette (President, CEO, Discovery Networks International).

A „hivatalos mobil műsorszolgáltatói” partnerség azt jelenti, hogy a TIM exkluzív lehetőséget kap az olimpiai öt karika használatára saját márkájával együtt. A márkázott, 24/7 elérhető csatorna újfajta nézői élményt nyújt: láthatóak lesznek az olimpia legfontosabb pillanatai, a legfrissebb hírek és exkluzív rövid tartalmak is, amelyeken keresztül a nézők követhetik hazai hőseiket – otthon, online és menet közben is.

További Sport

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés