Connect with us

Hirdetés

technokrata

500 MB adat és 20 perc beszélgetés az online adategyeztetők ajándéka a Telenornál

Nincs kategorizálva

500 MB adat és 20 perc beszélgetés az online adategyeztetők ajándéka a Telenornál

500 MB adat és 20 perc beszélgetés az online adategyeztetők ajándéka a Telenornál

Június 1-től már 380 postahivatalban is elvégezhetik az adategyeztetést a Telenor feltöltőkártyás ügyfelei

SMS-ekben hívja fel a Telenor feltöltőkártyás ügyfelei figyelmét az adategyeztetés 2017. június 30-i határidejére. A szolgáltató május 30-tól 500 MB adatot és 20 perc hálózaton belüli beszélgetést ajándékoz azoknak az ügyfeleinek, akik a www.telenor.hu/adategyeztetes oldalon végzik el az adategyeztetést.  Azok, akik személyesen kívánják egyeztetni adataikat, június 1-től már országosan 380 postahivatalban is megtehetik ezt.

 

Az aktiválástól számított hét napon keresztül érvényesíthető 500 MB adatot és 20 perc hálózaton belüli beszélgetést kapnak május 30-tól azok a feltöltőkártyás Telenor ügyfelek, akik a www.telenor.hu/adategyeztetes oldalon teljesítik a törvény által előírt adategyeztetést.­ Az egyeztetést a Telenor bármely üzletében is el lehet végezni nyitvatartási időben, de a szolgáltató az ingyen 500 MB és 20 perc beszélgetés ajándékozásával arra kívánja ösztönözni ügyfeleit, hogy lehetőség szerint a weboldalt vegyék igénybe, és kerüljék el az esetleges sorban állást az üzletekben. A Telenor folyamatosan küld emlékeztető SMS-t azoknak a feltöltőkártyás ügyfeleinek, akik még nem végeszték el az adategyeztetést, nehogy elmulasszák a határidőt. Már csak egy hónap áll az érintettek rendelkezésére június 30-ig. Azok az előfizetések, amelyeknél ez nem történik meg, a törvény rendelkezése szerint lezárásra kerülnek 2017. július 1-jén.

„Várhatóan sokan lesznek, akik az utolsó hetekre halasztják az ügyintézést. Szeretnénk megelőzni a zsúfoltságot üzleteinkben, és biztosítani minden érintett feltöltőkártyás ügyfél számára, hogy a határidőig elvégezhesse az adategyeztetést. Ezért a weboldalunkon is megnyitottuk az adategyeztetést, amely csupán pár percet vesz igénybe, és kényelmesen, akár otthonról is elérhető. Ráadásul most ajándék adattal és beszélgetéssel kedveskedünk azoknak az ügyfeleknek, akik a honlapunkat választják.”

– mondta Banovic Aleksandra, a Telenor lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Telenor üzletei mellett már 380 postahivatalban is elvégezhető az adategyeztetés június 1-től. Elsősorban olyan településeken nyílt meg ez a lehetőség, ahol nincs Telenor üzlet, hogy az ügyfeleknek ne kelljen távolabbi helyszínekre utazniuk, ha személyesen kívánják lebonyolítani az adminisztrációt.

További Nincs kategorizálva

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés