Connect with us

Nyomtatási megoldások egy luxusmárka népszerűsítésére

screen_shot_2012-03-16_at_8-56-16_pm

Kütyük

Nyomtatási megoldások egy luxusmárka népszerűsítésére

„Aston Martin by Hackett” és a Canon esettanulmánya

A Canon Europe a svájci Hunkeler Innovationdays 2017 nyomdaipari kiállításon mutatja be, hogy hogyan támogatják a vállat termékei és megoldásai egy többcsatornás, teljesen személyre szabott, integrált kampány lebonyolítását akár egy luxusmárka esetében is.

A kiállításon egy olyan fiktív kampány elemeit lehet megtekinteni, amelyeket a Canon a Hackett London brit divatmárka vizuális tartalmainak felhasználásával hozott létre. A kampány az Aston Martin és a Hackett alapdarabokból álló, közös „Aston Martin by Hackett” ruhakollekcióját népszerűsíti az Aston Martin DB11 sportautó piaci bevezetéséhez időzítve.

A felhasznált fotókat és videókat Canon EOS fényképezőgépekkel és Cinema EOS kamerákkal rögzítették. A színhelyes nyomatokat a proofokhoz a Canon imagePROGRAF PRO-4000 rendszerrel készítették, A kampány vázát az alábbi négy nyomdatermék képezte:

  • A/5 méretű „look book”, mely divatújságírók figyelmét hívja fel a márkára. Ez a kis könyv egy imagePRESS C10000VP tintasugaras nyomtatóval készült.
  • Ennek a könyvnek az A/3-as méretű VIP változata már keménykötéssel és megszemélyesítve kerül világszerte a Hackett üzleteibe, hogy részletesebben bemutassák benne a kollekciót.
  • A Canon ProStream tekercses tintasugaras nyomtatóit használták egy olyan megszemélyesített, fotókban gazdag direktmarketing levél gyártására, mely az egyes törzsvásárlók saját vásárlási szokásai alapján invitál a bolt vagy az online felület felkeresésére.
  • És végül ezt követi egy teljesen személyre szabott képeslap, amely az Océ VarioPrint i300 vágott lapos nyomtatóval készül.

 

„Kézzelfogható módon szerettük volna bemutatni, hogyan aknázhatják ki a hirdetők és a nyomdák a napjaink digitális nyomtatási technológiáiban rejlő lehetőségeket. A rendelkezésre álló vásárlói adatok elemzésével és a személyre szabható nyomtatással a márkák megkülönböztethetik magukat, hiszen egyedi, a vásárlási szokásokra válaszoló kampányokat fejleszthetnek ki. Az ilyen szintű célzott megkeresés, mérhetően növeli a válaszadási arányt, illetve ösztönzi a vásárlókat az üzletek, illetve online felületek felkeresésére.”

– nyilatkozta Peter Wolff, a Canon Europe kereskedelmi nyomtatásért felelős csoportjának igazgatója, hozzátéve, hogy:

„az inkjet technológia ma már az exkluzív termékeket gyártó, a kiváló minőségre különösen érzékeny világmárkáknak is egy vonzó megoldás termékeik népszerűsítésére”.

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom