Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elakadtál a jogszabályokban? Ez a konferencia Neked szól!

Nincs kategorizálva

Elakadtál a jogszabályokban? Ez a konferencia Neked szól!

Az Informatika a Társadalomért Egyesület már második alkalommal, május 25-én rendezi meg az e-Közigazgatás Képzés és Konferenciát.

Május 25-én másodszorra rendezi meg e-közigazgatás konferenciáját az Informatika a Társadalomért Egyesült (Infotér), e-Közigazgatás Képzés és Konferencia címmel. A rendezvény fő témája az új szabályozások, valamint a legeredményesebb elektronikus iratkezelési módszerek és megoldások alkalmazásainak lehetőségei. A konferencia érdekessége, hogy itt mutatják be a DMS One által kiadott szakmai könyvet is. A könyv nem csak mindennél aktuálisabb témákkal foglalkozik érdekesen és közérthetően, de ugyanakkor hiánypótló is: közel 10 éve jelent meg olyan átfogó, közfeladatot ellátó szervek részére készült, tudományos alapossággal megírt és összeállított ügyiratkezelői kézikönyv, amelyből az iratkezeléssel foglalkozó elméleti és gyakorlati szakemberek első kézből szerezhetnének hiteles és számukra fontos információkat.

Az elmúlt években számos új jogszabály látott napvilágot (például: 27/2014 KIM rendelet, KÉR, SZEÜSZ), amelyek jelentősen felgyorsították és katalizálták a közigazgatási intézmények elektronikus ügyintézésre való áttérését. Az „új időszámítás” szükségessé tette egy olyan iratkezelési tudásanyag összeállítását, mely az elméleti ismeretek mellett a gyakorlati iratkezelést is támogatja.

jogszabaly

A konferencián maguk a szerzők lesznek az előadók, akik saját szakterületüket feldolgozva ismertetik az elmúlt időszak jogszabályi változásait, azok gyakorlati alkalmazását, a postai SZEÜSZ-ök és a Központi Érkeztető Rendszer működésével kapcsolatos tapasztalataikat, valamint a közigazgatási intézmények iratkezelését elektronikus útra terelő megoldásokat. Az előadók gyakorlati példákon keresztül is bemutatják a jogszabályi környezet változásának e-közigazgatásra gyakorolt hatását, emellett pedig betekintést nyújtanak az önkormányzatok és központi közigazgatás legeredményesebb iratkezelési módszereibe is. A rendezvényen többek között Hajzer Károly, a Belügyminisztérium Informatikai helyettes államtitkára az elektronikus iratkezelésről, dr. Bodó Attila Pál, az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője a közfeladatot ellátó szervek iratkezelését meghatározó jogszabályi környezetről és az iratkezelés alapfolyamatáról, Varga László, a DMS One Zrt. szakmai igazgatója pedig a szoftverrel támogatott iratkezelési gyakorlat kérdéseiről tart majd előadást.

A rendezvényen való részvétel díjmentes minden költségvetési szervnél, állam, vagy önkormányzati tulajdonosi részesedéssel rendelkező gazdasági társaságnál foglalkoztatott érdeklődő számára.  Intézményektől maximum 2 fő jelentkezését várják a szervezők, minden további regisztráció 24.900 Ft +Áfa/fő. A sajtónyilvános rendezvény részvételi díja a vállalati szektor érdeklődő képviselői számára 24 900 Ft + áfa/fő. A konferencia időpontja: 2016. május 25., 9:00 – 14:00. Helyszíne: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18. További információk és jelentkezés a http://e-kozigazgatas.infoter.eu oldalon.



Szólj hozzá!

További Nincs kategorizálva

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés