Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a jövő zárja: A telefonod lesz a kulcsod!

Smart home

Itt a jövő zárja: A telefonod lesz a kulcsod!

A hagyományos kulcsok ideje lejárt, itt a Sesame!

Kétségtelenül óriási piaca lesz a jövőben az intelligens háztartásoknak, napjainkban egyre-másra jelennek meg a jobbnál jobb termékek ebben a kategóriában. Ez nem is véletlen, hiszen az emberek nagy részének az egyik legféltettebb és legszemélyesebb eszköze a saját okostelefonja, így erre a kategóriára megéri építeni. Így tett a Candy House csapata is, hiszen az általuk megalkotott Sesame okos-zár lehetővé teszi, hogy eggyel kevesebb tárgyat cipeljünk magunkkal.

sesame1

A felhasználó ugyanis az eddigi kulcs helyett az okostelefonjával léphet be a lakásba. Ehhez mindössze egy rövid konfigurálásra van szükség, ezután, ha beírjuk a jelszót a zár mobilos applikációjába, azonnal kinyílik az ajtó. Ötletes, hogy egy speciális kopogást is megadhatunk, így, ha nincs kéznél a telefon, nélküle is be tudunk jutni.

Az alkotók szerint a Sesame igen komoly, katonai védelemmel rendelkezik, így állításuk szerint a lakások biztonságát nem érheti majd probléma. Az egyelőre  Kickstarteres projektként létező zár megvalósulására igen nagy esély van, hiszen néhány nappal az indulás után már a várt összeg több mint fele befolyt.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés