Connect with us

technokrata

Begyorsul a Kingston

Nincs kategorizálva

Begyorsul a Kingston

A HyperX memóriák támogatják az Intel új processzorait és lapkakészletét.

A HyperX,a Kingston Technology Company, Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy három memória-termékcsaládja – a FURY, a Genesis és a Predator – az új, negyedik generációs Intel  Core i5 és i7 processzorokkal, illetve az Intel 9-es sorozatú lapkakészlettel kompatibilis, kétcsatornás memória kiteket kínál. A kompatibilitás és a lehető legnagyobb teljesítmény biztosítása érdekében a HyperX szorosan együttműködött vezető alaplapgyártó partnereivel.

Az Intel termékeivel kompatibilis HyperX memóriák 8 GB, 16 GB és 32 GB-os, két- vagy négycsatornás kiszerelésben, 1333 MHz és 2800 MHz közötti órajellel érhetők el. A kétcsatornás működést támogató készletek teljes listája itt tekinthető meg.

Intel_Z97_kompatibilis_HyperX_memoriak_1200x1200

A HyperX memóriák teljes körű tesztelésen esnek át, a modulokhoz élettartam garancia és ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár.

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és fejhallgatókat gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken.Szólj hozzá!

További Nincs kategorizálva

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom