Connect with us

Hirdetés

technokrata

Online shopping day a Praktikernél

Nincs kategorizálva

Online shopping day a Praktikernél

November 24-én rendezik meg először hazánkban az internetes vásárlás napját, a mozgalomhoz a Praktiker elsőként csatlakozott webshopjával.

A DotcommerceDay és az induló mozgalom célja, hogy az internetezőkkel megismertesse az online vásárlás előnyeit, ezzel segítve az internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését hazánkban.

Az internetes kereskedelem hazánkban is növekvő tendenciát mutat, az elmúlt egy esztendőben az interneten vásárlók száma 1.205.000 fő volt a GKIeNet adatai szerint, és körülbelül ugyanennyien tervezik a kipróbálását a 14 évnél idősebb internetező lakosság körében. Az online áruházak forgalma idén elérheti a 160 milliárd forintot, ami több mint 15%-os növekedés az előző évi 137 milliárd forint után. A Praktiker elsőként csatlakozott a barkácsáruházak közül egy átfogó, 10 százalékos akcióval a november 24-ei DotcommerceDay-hez azzal a szándékkal, hogy a kezdetektől fogva részese legyen annak a mozgalomnak, amely a hazai internetezőkkel szeretné megismertetni az online vásárlás előnyeit és lehetőségeit. A Praktiker az egyetlen magyarországi barkácsáruházlánc, amelyik webshoppal rendelkezik, s széles áruválasztékát a világhálón is elérhetővé és megrendelhetővé teszi. A webshopban jelenleg csaknem 40.000 árucikk elérhető termékkategóriákra lebontva. Az elmúlt két és fél évben csaknem 50.000 vásárlási tranzakció történt, leginkább bútorokat, ajtókat, konyhafelszerelést, elektromos gépeket és kerti motoros gépeket vásárolnak online a fogyasztók, akik döntően az utánvétes fizetési lehetőséggel élnek.

A november 24-ei DotcommerceDay egy napig, viszont a Praktiker ehhez kapcsolódó vásárlási akciója egy hétig tart, november 24. és december 1. között zajlik. A DotcommerceDay keretében, a több száz online értékesítő kínálatában szinte minden lehetséges termék vagy szolgáltatás megjelenik, ami csak kapható az interneten, például könyv, CD, kozmetikai és illatszerek, műszaki cikkek, aukciós tárgyak, kuponok, élelmiszer, bútor, repülőjegy, internet-előfizetés.



Szólj hozzá!

További Nincs kategorizálva

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés