Connect with us

Hirdetés

technokrata

Joystick, billentyűzetek és hangfalak táblagépekhez

Tablet

Joystick, billentyűzetek és hangfalak táblagépekhez

A Logitech vállalat idén márciustól számos táblagép kiegészítő eszközt kínál immár Magyarországon is.

A portfólióban megtalálhatóak billentyűzetek védőtokkal (Keyboard Case for iPad 2) és anélkül (Fold-Up Keyboard for iPad 2 és Tablet Keyboard for iPad), önálló audio eszközök (Wireless Boombox for iPad, Mini Boombox és Wireless Headset for iPad 2), multifunkciós állványok (Speaker Stand for iPad és AV Stand for iPad), valamint egy kifejezetten táblagépes játékokhoz készült eszköz, a Joystick is.

A táblagépek sokrétű felhasználhatóságát felismerve, a Logitech kilenc táblagép kiegészítő eszközt tervezett és vezet be most Magyarországon. A Logitech célja, hogy minden lehetséges felmerülő felhasználói igényt kielégítsen, függetlenül attól, hogy a táblagép tulajdonosok miként, milyen körülmények között és milyen céllal használják táblagépüket.

Logitech® Keyboard Case for iPad 2

A Logitech® Keyboard Case védőtok segít megvédeni az iPad® 2-t és az új iPadet szállítás közben és a beépített billentyűzetének köszönhetően kényelmesebbé és gyorsabbá teszi a szövegbevitelt. A helytakarékos és keskeny kialakítású védőtok alumínium házat kapott, hogy mindig biztonságban tudhassuk táblagépünket, különös tekintettel annak kijelzőjére és éleire. A Keyboard Case-t egy mozdulattal átalakíthatjuk védőtokból kisméretű billentyűzetté, melybe fekvő és álló helyzetbe is belehelyezhetjük a táblagépet.

A Keyboard Case Bluetooth® kapcsolaton keresztül csatlakozik az iPad-ekhez, így valóban csak másodpercek szükségesek ahhoz, hogy élvezhessük a fizikai billentyűzet előnyeit. A Keyboard Case beépített akkumulátora USB kapcsolton keresztül tölthető fel, így sohasem kell az elemcserével bajlódnunk.

Logitech Fold-Up Keyboard for iPad 2

A Logitech Fold-Up Keyboard for iPad 2 összehajtható billentyűzettel még tovább bővíthetjük a gépelési élményt: a használaton kívül összehajtható és iPad 2-höz erősíthető eszközt szétnyitva egy állvánnyal kiegészített teljes méretű billentyűzetet kapunk, melyen olyan kényelmesen gépelhetünk, akár egy szokásos billentyűzeten, miközben az éppen megfelelő szögben tekinthetünk a kijelzőre.

A Logitech Fold-Up Keyboard Bluetooth® kapcsolaton keresztül csatlakozik az iPad 2-höz és azonnal aktívvá válik, amint széthajtogatjuk és inaktívvá, amikor összehajtogatjuk – az USB kapcsolaton keresztül tölthető eszközt, így gyorsan használatba vehetjük, miközben felesleges energiafogyasztással sem kell számolunk.

Logitech Tablet Keyboard

A Logitech Tablet Keyboard segítségével kényelmesebben és gyorsabban gépelhetünk iPadünkön. A billentyűzetet szállítás közben megóvó védőtok gépelés közben biztos támaszt ad a táblagépnek, ideális szögbe állítja azt, így nyakunk sem fárad el az iPad használata közben. A billentyűzet Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik az iPadhez, melyet akár 9 méteres távolságból is irányíthatunk vele.

 

Logitech Wireless Headset

Az iPad®, iPhone®, iPod® Touch és egyéb Bluetooth®-képes eszközökkel kompatibilis Logitech Wireless Headset élvezetesebbé teszi a multimédiás tartalmakat és segíti a hangalapú kommunikációt. A kábelek nélkül használható, Bluetooth® kapcsolattal a kompatibilis eszközökhöz kapcsolódó headset lézerhangolású hangszóróinak köszönhetően gazdag, telt hangzásban lehet részünk és a hangtorzulásosától sem kell tartanunk, így még inkább belemerülhetünk kedvenc zenéinkbe, filmjeinkbe vagy éppen telefonhívásainkba.

A headset zajszűrős mikrofonja pedig abban segít, hogy partnerünknek is megfelelően halljon minket. Az egy feltöltéssel akár hat órán keresztül is működőképes headsetet a könnyebb szállíthatóság érdekében a napszemüvegekhez hasonlóan összehajthatjuk.

Logitech Wireless Boombox

A táblagépekkel és okostelefonokkal egyaránt használható Logitech Wireless Boombox kiváló, kristálytiszta hangzást és erőteljes basszusokat biztosít a nyolc darab egyedileg hangolt hangsugárzójának köszönhetően. A kompatibilis eszközöktől akár 10 méterre is elhelyezhető, és az azokhoz Bluetooth® kapcsolaton keresztül kapcsolódó hangszórót egy feltöltéssel akár hat órán keresztül is használhatjuk.

Logitech Mini Boombox

A Logitech Mini Boombox hordozható és helytakarékos hangrendszer, mely könnyedén összekapcsolható okostelefonokkal, táblagépekkel, illetve bármilyen Bluetooth®-képes eszközzel, hogy arról zenét, filmeket, játékokat vagy telefonhívásokat hangosítsunk ki. A Mini Boombox mérete kicsi, de teljesítménye annál nagyobb. A speciális tervezésű akusztikus kamra kiemeli a mély hangokat, javítja az összhangzást, a beépített mikrofonos kihangosítóval pedig tisztább és érthetőbb hívásokat bonyolíthatunk.

A Mini Boombox Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatható a népszerű táblagépekhez, okostelefonokhoz és további Bluetooth-képes eszközökhöz. Beépített akkumulátora a használat és környezeti tényezők függvényében akár tíz órán át is bírja, USB-re csatlakoztatva pedig automatikusan feltöltődik, így sosem kell az elemcsere miatt aggódnunk. A fekete, piros és fehér színben is elérhető Mini Boombox kezelése éjjel is egyszerű, a vezérlőgombok megvilágításának köszönhetően. 

Logitech Speaker Stand for iPad

A Logitech Speaker Stand for iPad multifunkciós eszköz állvány, hangszóró és töltőállomás is egyben. A Speaker Stand for iPad-re helyezett táblagépünket kényelmes és az igényeinknek éppen megfelelő pozícióba állíthatjuk – álló és fekvő helyzetben egyaránt – miközben élvezhetjük a multimédiás tartalmak kiváló hangzását. Ráadásul, az eszköz a táblagép feltöltésére is alkalmas, így mindig zavartalanul szórakozhatunk.

Logitech AV Stand for iPad

A Logitech AV Stand for iPad multifunkciós eszközzel egészen kiváló színvonalon élvezheti multimédiás tartalmait. Az állítható dőlésszögű állványként, hangszóróként és töltőállomásként is funkcionáló eszközt kompozit kábellel televíziónkkal is összeköthetjük, így nagy képernyőn élvezhetjük a filmeket és egyéb multimédiás tartalmakat. A teljes kényelem érdekében az eszközhöz egy távirányító is tartozik, mellyel a kanapéban ülve vezérelhetjük a zenéket és videókat.

Logitech Joystick for iPad

A Logitech Joystick for iPad tökéletes kiegészítő azoknak, akik iPad-jükön játszanak. A táblagépek keretére gumis tapadókorongokkal rögzíthető, apró méretű Joystick segítségével sokkal pontosabban és megbízhatóbban vezérelhetjük azokat a játékokat, amelyek irányítását eredetileg a táblagép kijelzőjén megjelenős virtuális D-pad-en kellene megoldanunk. A Joystick rugalmas kialakítású, így a vezérlőgomb automatikusan képes alaphelyzetbe állni.

A felsorolt táblagép kiegészítők mindegyike már megtalálható a hazai boltok polcain. A készülékek ajánlott bruttó fogyasztói ára:

Keyboard Case for iPad2

33 990 Ft

Fold-Up Keyboard for iPad 2

33 990 Ft

Tablet Keyboard for iPad

19 990 Ft

Wireless Boombox for iPad

50 990 Ft

Mini Boombox

27 990 Ft

Wireless Headset for iPad 2

19 990 Ft

Speaker Stand for iPad

16 990 Ft

AV Stand for iPad

27 990 Ft

Joystick

4 990 Ft



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés