Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teljesítmény és dizájn, kompromisszumok nélkül

Laptop

Teljesítmény és dizájn, kompromisszumok nélkül

A Dell bemutatta az új, érintéssel vezérelhető XPS modelleket

A Dell, a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója az Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) szakkiállításon mutatta be az iparágvezető XPS számítógépcsalád három legújabb tagját. A díjnyertes XPS 13 Ultrabook, az XPS 14 és XPS 15 laptopok termékválasztékát kiegészítő, sokoldalú modellek számos újdonságot kínálnak a magán és üzleti célú felhasználók számára. A multimédiás és szórakoztató szolgáltatások mellett növelik az üzleti hatékonyságot, valamint alkotómunkához is használhatók otthon és a munkahelyen egyaránt.

 

A termékcsalád új tagjai a WindowsRT rendszert támogató 10 hüvelykes XPS 10 táblagép; a két készülék funkcióit egyesítő, ultrabookból teljes értékű táblagéppé alakítható, nagy teljesítményű XPS 12; illetve a Wide Quad HD képernyővel rendelkező XPS One 27 All-In-One számítógép, amely hamarosan érintőképernyős változatban is megvásárolható. A felhasználók széles körű igényeinek megfelelően az XPS márkát a legújabb technológia, a magas minőség, a teljesítményközpontú, gondos kialakítás és a kompromisszumok nélküli kivitelezés jellemzi.

Dell XPS 10: hatékonyság, mobilitás és hosszú akkumulátoridő

 

A Dell XPS 10 a munka és a játék közötti tökéletes egyensúlyt testesíti meg: könnyen használható érintőképernyője, hosszú üzemidejű akkumulátora és mobil billentyűzetdokkolója fejlettebb tartalomkészítést biztosít, és egyben javítja az üzleti hatékonyságot.A Dell teljes körű technológiai megoldásai – amelynek része az ARM processzorarchitektúra és a WindowsRT operációs rendszer – garantálják a vállalatoknak az XPS 10 egyszerű felügyeletét és a biztonságot.

XPS 12: nagy teljesítményű Ultrabook, és teljes értékű táblagép

A Dell egyedi és innovatív megoldásaira építve fejlesztette ki az XPS 12 modellt, amely újszerű és elegáns kihajtható érintőképernyővel rendelkezik, így a felhasználók tökéletesen kihasználhatják a legújabb operációs rendszerek szolgáltatásait. Az eredmény egy olyan, két készüléket egyesítő eszköz, amely a laptopok összes szolgáltatását ötvözi a táblagépek kényelmével.

Az innovatív kialakításnak köszönhetően a felhasználók egyszerűen válthatnak a laptop és az abból kihajtható táblagép között. A Full HD kijelző 97 százalékkal több képpont megjelenítésére képes, mint a normál HD kijelzők, így a szövegek, fényképek és videók egyedülállóan élesen jelennek meg. Az XPS 12 átgondolt és vonzó kialakítása olyan prémium anyagoknak köszönhető, mint a megmunkált alumínium, a karbonszálak, vagy az ellenálló Gorilla Glass üveg.

XPS One 27: közel kétszer nagyobb pixelsűrűség

A fogyasztók igényeinek megfelelően a Dell továbbfejlesztette a nagy kijelzős és letisztult formájú All-In-One (AIO) számítógépek kínálatát is.A díjnyertes XPS One 27 a kreatív szakemberek számára készült. Fejlett technológiával, az éles, nagy felbontású képek megjelenítésére alkalmas képernyővel, valamint nagy grafikus teljesítménnyel rendelkezik a multimédiás tartalmak létrehozásához és a szórakozáshoz. A lenyűgöző és helytakarékos kialakítású modell élénk, 27 hüvelykes Wide Quad HD kijelzője az All-In-One számítógépek piacának egyik legkiemelkedőbb felhasználói élményét nyújtja. Az XPS One 27 munkához és szórakozáshoz egyaránt kiváló eszköz: Infinity Premium hangszórói és Waves MaxxAudio 4 audiotechnológiája mély, gazdag hangzást és még szélesebb sztereomezőt biztosítanak.

A Dell XPS 10, az XPS 12 és az XPS One 27 modellek a Windows 8 szoftver megjelenésével egy időben, 2012. október végétől lesznek elérhetők. A Dell az árakra vonatkozó részletes információkat a termékek megjelenésekor jelenti be.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés