Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezik a teljes értékű Windows-zal szerelt táblagép!

Laptop

Érkezik a teljes értékű Windows-zal szerelt táblagép!

Aki az Asus Transformer tudását kevésnek találja, vagy valamiért szüksége van egy teljes értékű Windows-zal szerelt táblagépre, annak jó hír, hogy a Fujitsu pontosan neki készítette el legújabb termékét.

A tömegbe beleszürkülni nem jó dolog. Mindenki igyekszik egyedit alkotni, megmutatni, hogy ő más mint a többiek. Az Asus Transformer nagy siker a piacon, egyedisége, viszonylag emberi ára és jó kinézete miatt szereti a piac. Ezt megirigyelve hasonló próbálkozásba fogtak a Fujitsu mérnökei, és a tervezés eredménye a Stylistic Q702/F lett. De, hogy egy kis csavar legyen a dologban, bekapcsolás után nem a várt android, hanem egy teljes értékű Windows 7 köszön vissza ránk.

Azért, hogy ne egy akadozó, lassú géppel találjuk magunkat szembe, a japán mérnökök igyekeztek mindent megtenni. Így kerülhet Core i3-as, vagy Core i5-ös processzor a belsejébe,melyhez 4GB ram és 64 vagy 128GB-nyi SSD társul. Mivel egy ilyen eszköznél fontos a jó képminőség ezért egy  11,6 colos 1366×768 felbontású megjelenítőt rakott  bele a japán cég. Pontos megjelenésről még nincs információnk, a készülék elsőként várhatóan szeptemberben, Japánban kerül a boltok polcaira.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés