Connect with us

Hirdetés

technokrata

Acer táblagépek

Laptop

Acer táblagépek

Akár teljes méretű billentyűzettel együtt.

Iconia Tab W500
A 10,1 colos multi-touch képernyős tablet teljes méretű dokkolható billentyűzettel rendelkezik. Az Acer ajánlása szerint azok számára készült, akik „érintés élményre vágynak, de még nem állnak készen a billentyűzet elhagyására”. A teljes méretű billentyűzet egyszerre dokkoló állomásként is funkcionál, valamint tartalmaz egy Acer FineTrack mutató eszközt is, mely két gombjával segíti a navigációt. Található rajta egy Ethernet csatlakozó a gyors internet kapcsolat érdekében, valamint egy USB csatlakozó a külső eszközökhöz.

Acer Iconia W500 tablet

Az eszköz az Acer Gyűrű, illetve egy egyszerű markoló mozdulattal indítható, és azonnali hozzáférést biztosít az összes speciális tulajdonsághoz és előtelepített érintéses alkalmazáshoz. Az Acer Gyűrűben olyan alkalmazások találhatóak, mint a Clean Disk, mely kezeli és optimalizálja a lemezen rendelkezésre álló helyet; a Snipping Tool, mellyel a felhasználó kiválaszthat, megjelölhet és rögzíthet képernyőn megjelenő képeket; a Device Control, mellyel a tablet beállításai változtathatók; a Camera, mely az Acer Crystal Eye webkamerát indítja el; a Calculator valamint a Game, mely segítségével a tableten tárolt játékok érhetők el.

Nem meglepő módon a vállalat ellátta saját, Clear.fi névre keresztelt médiamegosztó rendszerével is a táblagépet. Ezáltal az Acer Iconia Tab W500-on tárolt multimédiás anyagok bármely eszközön megtekinthetők, ami be van csatlakoztatva az otthoni hálózatba és működik rajta a Clear.fi rendszer.

A Windows 7 operációs rendszeren futó Acer Iconia Tab AMD C-50 processzort és AMD Radeon HD6250 grafikus kártyát kapott, emellett Wi-Fi és (egyes modellek esetében) 3G vagy Bluetooth 3.0 képes. Dupla, elöl és hátul is elhelyezett Acer Crystal Eye 1,3 MPX webkamerával rendelkezik, videotelefonáláshoz, és azok Facebookon vagy YouTube-on való megosztásához.

Acer Iconia Tab A500
Az előzővel megegyező méretű tablet Google Android 3.0 „Honeycomb” operációs rendszerrel, az Android platform tabletekre specializált verziójával lesz ellátva, és – akárcsak a fenti modell – ez is rendelkezik Clear.fi támogatással. A beépített HDMI csatlakozó és az 1080p kimenet jóvoltából arra is használható, hogy a HD tartalmakat a felhasználók nagyképernyős TV készüléken vagy monitoron is élvezhessék.

Acer Iconia A500 tablet.jpg

A 10,1” teljes kapacitív multi-touch képernyőt alumínium házba csomagolta az Acer, melynek felületét lézergravírozott textúrákkal tette egyedivé. Az 1,3 centiméter vastag tablet képes játéktermi stílusú és komplex online 3D-s játékokat is futtatni. Ehhez a kis eszköz lelkét a kétmagos Nvidia Tegra 2 illetve az ultra-alacsony energiaszintű (ULP) Nvidia Geforce GPU fogja biztosítani. Csatlakoztathatósága megegyezik a fenti modellel, akárcsak duplakamerás kialakítása; ám a hátlapra szerelt változat már 5 megapixeles felbontást kínál.

Acer Iconia Tab A100
Nem kötelezte el magát a tablet-piacon kialakulni látszó méretháborúban az Acer, ezért egy 7 colos, érintésérzékeny kijelzővel szerelt változatot is hamarosan piacra fog dobni a gyártó, melyen szintén Android 3.0 fut majd, és szintén kezeli a vállalat saját, Clear.fi rendszerét. Akárcsak az előző modell, ez is a kétmagos Nvidia Tegra 2 és az ultra-alacsony energiaszintű (ULP) Nvidia Geforce GPU-ra támaszkodik, ennek megfelelően – szemben az Apple iPadjával – Flash 10.1 támogatással is bír. Ez kellő erőt biztosít a full HD-s, azaz 1080p felbontású filmek lejátszásához (maga a kijelző 1024×600 pixeles).

Acer Iconia A100 tablet

A multimédia vonalat erősíti a Dolby Mobile technológia és a két integrált kamera, melyből a hátlapra szerelt, 5 megapixeles változat automata fókusszal rendelkezik. Csatlakozások tekintetében hasonló opció áll a leendő vevők rendelkezésére, mint az előbbi két modell esetében.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés