Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Toshiba Tecra notebookok

Laptop

Új Toshiba Tecra notebookok

Megjelentek a gyártó SSD-vel szerelt üzleti noteszgépei.

Bemutatkoztak a vállalat új, krómozott elemekkel díszített fekete mintázatú modelljei: az asztali számítógépet felváltó Tecra A11, a munkaállomásként használható, szintén az asztali számítógépet felváltó Tecra S11 és a Tecra M11 mobil munkaállomás. Az új Core i3/5/7 processzorcsaládra épülő laptopok akár 8 GB-nyi 1066 MHz-es DDR3 SDRAM-mal is megvásárolhatók, háttértáruk pedig mozgó alkatrészek nélküli SSD is lehet.

Tecra A11

Az új Toshiba Tecra A11 15,6”-os (39,6 cm) kijelzővel rendelkezik, csakúgy, mint az S11 változat. Ez utóbbi önálló grafikus feldolgozó egységgel bír. A harmadik modell pedig 14 colos (35,6 cm) LCD-vel érkezik, a könnyebb hordozhatóság érdekében. Azt, hogy van igény a kisebb kijelző iránt is, a Toshiba felmérése igazolja: eszerint a kis- és közepes vállalkozások gyakran utazó alkalmazottjainak 86 százaléka vallja magáról, hogy rendszeres laptopfelhasználó, gyakran futtat nagy hardverigényű alkalmazásokat és dolgozik nagyméretű táblázatokkal, adatbázisokkal, valamint készít összetett prezentációkat.

Tecra M11

A Toshiba Tecra laptopoknak meg kell felelniük a HALT teszteken, amelyeket a független német vizsgálóintézet, a TÜV végez. A Toshiba Tecra modelljeit 3D gyorsulásérzékelővel ellátott merevlemez-védelemmel szerelték fel, így védve az értékes adatokat véletlen leejtés esetén is. A Tecra notebookok akár 70 cm magasról való esésnek is ellenállnak, ráadásul cseppálló billentyűzetük a véletlenül rájuk öntött akár 30 ml folyadékkal szemben is megóvják az adatokat. Ilyenkor a felhasználónak 3 perc áll a rendelkezésére a laptop leállításához.

Tecra S11

A Toshiba minden új laptopja – az RoHS- és az European WEEE-szabályozásnak megfelelően – korlátozott mennyiségben tartalmaz ólmot, higanyt és egyéb veszélyes anyagokat, így csökkenti a környezetre gyakorolt káros hatásokat. Emellett az energiafogyasztás csökkentését segítő Toshiba Eco alkalmazás jelzi a felhasználó számára, hogy mennyi energiát fogyaszt a laptop. A Toshiba Tecra termékcsalád az Energy Star 5.0 szabvány előírásait is teljesíti.

Az új modellek hamarosan Magyarországon is megvásárolhatók.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés