Connect with us

Hirdetés

technokrata

PDF állományok gyorsabb megnyitása

Laptop

PDF állományok gyorsabb megnyitása

Letölthető az Adobe Reader betöltési folyamatát jelentősen felgyorsító ingyenes alkalmazás legújabb változata.

Az Adobe Portable Document Formatja (PDF) az egyik leginkább elterjedt digitális szövegformátum, amit az Interneten használnak. A PDF-et olvasni képes, ingyenesen használható Adobe Acrobat Readerből a fejlesztő több mint fél milliárd példányt terjesztett már idáig. A szoftver számos asztali és mobil eszköz operációs rendszert támogat, így például a Windows, Mac OS, UNIX, Linux, Palm OS, Pocket PC és Symbian OS platformokat.

Értelemszerűen minden egyes PDF megnyitásakor be kell tölteni a memóriába az olvasóprogramot, ami azonban egyre nagyobbra hízott a termék fejlődésével. Természetesen a szoftver felállása nagyban függ a felhasználó által birtokolt számítógép hardverelemeinek képességétől is, de még napjaink csúcsgépeinek is több másodpercre van szükségük ahhoz, hogy a szövegek és képek megjelenítésére képes alkalmazást betöltsék. Ezt az időt azonban könnyen le lehet csökkenteni, pusztán egy szoftver telepítésével.

Az Adobe Reader Speed-Up érezhetően fel tudja gyorsítani az Acrobat Reader felállását, mégpedig a legkevésbé használt pluginek letiltásával. Ismeretes, hogy a megjelenítő-szoftver számos olyan kiegészítést (plugint) is betölt a memóriába, amire a felhasználóknak igen gyakran nincs is szükségük – ezt kihasználva lehet szert tenni értékes másodpercekre. Ráadásul a szoftver lehetővé teszi, hogy mi magunk határozzuk meg, melyeket szeretnénk ezek közül letiltani vagy újraengedélyezni.

Jelenleg ez az alkalmazás az Acrobat ingyenes és teljes változatai közül a következőket támogatja: v3.0, v4.0, v4.0.5, v5.0, v5.0 CE, v5.1, v5.5, illetve az Adobe Reader v6.x-es valamint 7-es változatai. A szoftver letölthető a Terminal Download szerveréről (is).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés