Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olyat is tud az iPhone 7, amire az Apple nem számított

Kütyük

Olyat is tud az iPhone 7, amire az Apple nem számított

Kissé ragadós a kozmoszfekete iPhone 7 készülékháza, így rosszul jár, aki fóliát rak rá.

Az elmúlt hetekben a Note 7 botránya miatt volt hangos a sajtó, pedig az Apple háza táján sincs minden rendben. Amellett, hogy az iPhone 6-osok egy idő után maguktól elhaláloznak, most az is kiderült, hogy az iPhone 7 kozmoszfekete kiadása sem hibátlan.

iphonefolia

A probléma lényege az, hogy az Apple egy kilenclépéses anodizálási és polírozási folyamattal tükörsima felületet hoz létre a telefon hátoldalán, amelyre csak ezután viszik fel a feliratokat. Nos ezek, az utólag, a telefon védelméért felragasztott fólia eltávolításakor sajnos a fóliával együtt lejönnek, így az iPhone 7 hátlapján az Apple logón kívül gyakorlatilag semmi sem marad.

Ez még csak nem is tart sokáig, egy felhasználó azt írta, hogy egy percre ragasztotta fel csak a telefonjára a fóliát és a leszedés máris letépte a rajta lévő feliratokat. Az biztos, hogy ez csak a kozmoszfekete iPhone 7-et érinti, más szín esetén ugyanis semmilyen hasonló problémáról nem számoltak be. Az Apple egyelőre nem reagált a problémára, de tény, hogy ők maguk egy tok vásárlását javasolják a telefonhoz, így elképzelhető, hogy egy későbbi közleményben letudják ennyivel az egészet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés