Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fémházas mobilt leplezett le a Honor

Kütyük

Fémházas mobilt leplezett le a Honor

A honor 7 stílusos, okos, és megérkezett Európába.

A honor 7  londoni bemutatóján George Zhao, a Honor elnöke hangsúlyozta, hogy az új készülék megtestesíti a gyártó filozófiáját és küldetését, hogy magasabb szintű internetélményt biztosítson azoknak a fogyasztóknak, akiknek a webes alkalmazások használata a mindennapjaik részét képezi. A precízen megtervezett és összerakott készülék fémháza prémium élményt biztosít, miközben az okos funkciói és multimédiás képességei inspirációt nyújtanak a kreatív használathoz.

Zhao beszámolt a Honor 2015 első féléves üzleti eredményéről is. Az időszakot az alig másfél éves márka 2,63 milliárd dolláros forgalommal zárta. Az elnök szerint a siker a technológiai kutatásokba történő befektetéseknek, az internetes funkciók iránt érdeklődő fogyasztók megcélzásának és a cég jól kialakított stratégiai partnerkapcsolatainak köszönhető. Ezek közül Zhao a legutóbbit tartja a legfontosabbnak, a Honort birtokló Huawei Technologies partnerkapcsolatai ugyanis nem csupán az értékesítési csatornák kialakítására korlátozódnak, hanem lefedik az igény szerint használható szolgáltatások és a szórakoztatás területét is. A mobilmárkák úttörőjeként a Honor folytatja terjeszkedését, és olyan piacokon fektet be, mint India, Oroszország, Franciaország és az Egyesült Királyság.

„A honor 7 világosan megmutatja az elkötelezettségünket és a képességeinket. A készülékkel fokozzuk a mobilinternetezés élményét, és ezt a lehetőséget megosztjuk partnereinkkel is” – emelte ki Zhao. A Honor mindemellett továbbra is erősen támaszkodik a felhasználói visszajelzésekre, melyeket folyamatosan beépít a soron következő termékgenerációjába.

43

Egykezes felhasználásra tervezett, tartós fémház

A honor 7 fémháza prémium tapintási élményt kínál. Az 5,2 hüvelykes méret, a jól elhelyezett gombok és szenzorok emellett lehetővé teszik az ergonomikus egykezes használatot.

Még okosabb ujjlenyomat-olvasó

A készülék keret nélküli, fémből készült ujjlenyomat-olvasója lehetővé teszi a 360 fokos, gyors beolvasást. Így a honor 7 bármilyen szögből felismeri az ujjlenyomatunkat. A szoftver emellett öntanuló, így a felismerési pontosság folyamatosan növekszik a használat közben. Az intuitív mozdulatvezérlés pedig lehetővé teszi a különböző akciók végrehajtását a hívások fogadásától kezdve a fotózásig.

11

Magas teljesítmény azoknak, akik folyamatosan használják a készüléket

Az A53 architektúrára épült, intelligens HiSilicon nyolcmagos Kirin 935 processzornak, a 3 gigabájtnyi RAM-nak és a 16 gigabájtos belső tárhelynek köszönhetően a honor 7 elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy zökkenőmentes teljesítményt nyújtson. A készülék „L” alakú alaplapja mindeközben kizárja a melegedést.

A konnektivitást a Huawei Signal+ technológiája és az intelligens kettős antenna felépítés biztosítja, amelyek együttese a gyártó szerint nyolcvanszor jobb sebességet és erősebb jelet biztosít a versenytárs készülékekhez viszonyítva.

A 3100 mAh kapacitású akkumulátor ezalatt hosszú rendelkezésre állási és használati időt biztosít, ami a gyorstöltési lehetőséggel együtt a honor 7-et ideális társsá teszi a folyamatosan internetező vásárlók számára.

Multimédiás képességek segítik a kreatív használatot

A készülék 20 megapixeles fő kamerája a Sony IMX 230-as szenzorára épül. A Honor saját PDAF gyorsfókuszálási technológiája és az f2.0 fényerejű objektív kombinációja lehetővé teszi, hogy a honor 7 még rossz fényviszonyok között is jó minőségű képet készítsen, akár 0,1 másodperc alatt. Az előlapi, 8 megapixeles kamera ezalatt széles látószöget, f2.4-es fényerőt és beépített LED fényt kínál. A Honor képjavító technológiájával és panorámafelvételi képességével tökéletes szelfi és csoportos szelfi eszköz.

A kreatív fotósoknak a honor 7 egyedi filterek egész sorozatát kínálja, az újdonságként érkező „Finom étel” szűrő pedig várhatóan a gasztrobloggerek kedvence lesz. A fényfestési képességnek köszönhetően emellett többféle, vibráló és művészi képet készíthetünk.

25

Intuitív formaterv és okos funkciók

A honor 7 vázán helyet kapott egy egyedi „okosgomb”, amelyre három különböző alkalmazás vagy funkció indítását lehet beállítani, így egyszerűen és gyorsan indíthatóak például a Google keresések. A hátlapon található ujjlenyomat-olvasó eközben kioldóként is szolgál, és lehetővé teszi a szelfik elkészítését a készülék forgatása nélkül.

A hangvezérlés aktiválása után a készülék figyel a beállított ébresztőszavakra, és értelmezi a parancsokat. Így a „Honor, where are you?” mondat kimondására a honor 7 válaszol, és segíti a telefon megtalálását. További kényelmi funkció, hogy azonnal képernyőképeket menthetünk, ha középső ujjpercünkkel duplán rákoppintunk a képernyőre, illetve képernyőkép-kivágást készíthetünk, ha egyszer koppintunk a képernyőre, majd ujjunkkal kijelöljük a kivágásra szánt részt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés